Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Да не имате проблем со замундава денеска нешто??
Не ми работаат од замунда торрентите, a аренабг не се ни отвара.

^
И мене истото ми се случи сабајле, нејкит да се доунлоадире.
И сликичките за да ја видам играта или видеото не ги отвара.

:/

Кај мене нема проблеми, даунлоадирам непрекинато од сабајле.

Да не е до интетнетот, ја сум на телеком пример.

мене прееска 4гб одма ми ги симна, а од 5 мб сеа нејќе, до замунда е нешто иначе на мт оптика сум и се е ок со нетот

Да не имате проблем со замундава денеска нешто??
Не ми работаат од замунда торрентите, a аренабг не се ни отвара.
Иам проблеми 2-3 дена веќе, не сака ни еден торент да се симни.
Неам појма што е проблемот, а ми остана нет за трошење у пм:)

Ај пробајте во Trackers табот што се наоѓа долу, изберете го tracker.zamunda.net/announce..... и мавнете му Update, дали ќе биде нешто.

Ова е од arenabg

Код:
Почитувани пријатели,
уште еднаш нашиот сајт е загрозен. Голема е веројатноста наскоро да се одржи уште една напад врз нас. Ние сме подготвени и овој пат да потврдуваме правото на секој за слободно споделување на информации. Што и да се случи ќе преживееме. Што и да се случи Вие ќе бидете информирани. Полесниот начин е уште сега да се вклучите во Facebook групата не. Преку неа ќе знаете што ви треба за да ни откриете повторно. 
Другиот начин е да ги пратите пораки за натписи од нас. Не сум зачуден ако некој ден го веб-сајтот ArenaBG.com не се вчита. Нека тоа не ви пречи. 
Прашање на денови или дури часови е да "изгреем"повторно. Од нова дестинација или ако треба со ново име. И така колку пати е потребно. За да не има!

Така да има шанса проблемите што ги имаме да имаат врска со ова.

Сега пробувам да ја отворам страната но не сака воопшто да се отвори

Добро бе ArenBg се отвара или не?? ме пренсочва цело време.....

Добро бе ArenBg се отвара или не?? ме пренсочва цело време.....

Денес цел ден не работи.Работат нешто изгледа.Кога сакам да влеза ми искача ова.... We're doing some maintenance to improve the service. Please try again later.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom