Zamunda.net (официјална тема)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Денес цел ден не работи.Работат нешто изгледа.Кога сакам да влеза ми искача ова.... We're doing some maintenance to improve the service. Please try again later.
Истото и кај мене, ае известете ако дојде, оти Замунда и Арена ми се се :) Замунда не ми ја отвара и не ... леле глупости..ц ц ц

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
Истото и кај мене, ае известете ако дојде, оти Замунда и Арена ми се се :) Замунда не ми ја отвара и не ... леле глупости..ц ц ц
Не знам што проблем имаш со Замунда.Кај мене никад побрзо не ја отварало ( На Кејбтел сум) Види исчисти cookies да не ти се блокира нешто.Знај дека Замунда работи :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913

Не знам што проблем имаш со Замунда.Кај мене никад побрзо не ја отварало ( На Кејбтел сум) Види исчисти cookies да не ти се блокира нешто.Знај дека Замунда работи :)
Ете ја дојде сеа, не бе пред малце ко ти пишав е сакаше, се убив и од Опера, Мозила, ИЕ...не сакаше...ама добра е сега, ама Арена уште е Аут....

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Оти кога симнам торент почне брзо да се симнува и по некое време скроз падне?
И од piratebay така ми праи.

Г

Грејвдигер

Гостин
сидери 0(1890) а се симнува со 389kb/s
преемногу споро...
п.с. некој ако има торент од FIFA 11 да ми прате по пп? :))
Епа тоа е... симнуваш од другите што ја даунлоадират играта, а додека даунлоадира некој многу побавна е брзината при сидување, а ги сидува тие делови што ги има он симнато.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
мене замунда ми ја отвора (на кравакабел :poss: сум) а арена БГ немам отворено и се плашам да отворам сега

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Ми проработела замундава доволно колку да ми се спушти еден филм и сега пак не работи, ќе прбам со менување на passkey да не е збркано нешто околу тоа.

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Цел ден ми се отвораше замундата, дека по цело време симнувам некакви ствари :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Замунда е таман. Арената малку скренува деновиве, ама замунда кај мене нема паднато. На Кејблтел сум :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
zamunda зеза у последно време... и јас сум на телеком шо значи не зеза замунда, нашиве зезаат изглеа... ај нека им ѕврцне некој!

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Некој да ми даде user & pass .. или да ми каже кога ке има отворени регистрации ?? Фала (На zamunda mislam :D )

Kajgana Shop

На врв Bottom