Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Сега е океј.

Во право беше Апокалипто, имаше проблем кога пиша он, али сега ја оправија.

п.с. ја користам Малвербајтс и пак ми покажуваше проблем :)

Могуче е да е било и до нив, пошто јас кога провер отвараше. А и порано имав таков проблем кога ме носеше на такви сајтови и го решив со Малвербајтс.

Шо е работава со замунда неможам ништо да симнам ми пише connection closed by peer. Го има ли некој друг овој проблем?

мислат ли овие да си го средат проблемот со Malware-от шшо го имаат ...

кај мене и на арена го има истово.

Јас дека користам Фајрфокс се инсталирав Adblock Plus (addon) и ги блокира сите банери... :helou:

има ли некој друг проблем со download-ирање од замунда моментално?
сите други тракери од други страни ми шибаат, освен замунда ...

Леле колку замара овоа со Malware-от. Ќе го средуваат или вака ќе остане:tapp:

Леле колку замара овоа со Malware-от. Ќе го средуваат или вака ќе остане:tapp:

Инсталирај ја AdThwart екстензијата за хромот и нема да ти се појавува веќе тоа Malwerot :)

Не можам да се регистрирам.
The current user account limit has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...
Да не знае некој од кога повторно ќе може да се регистрираат членови?

Не можам да се регистрирам.
The current user account limit has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...
Да не знае некој од кога повторно ќе може да се регистрираат членови?
На ПП ти испратив username

Здраво, за да ми отвара замунда морам да користам Foxy Proxy add преку Firefox ,од вчера вечер, не можам да го отворам сајтот, и торентите ми седат неактивни, по пола слегнати....Шо може да е проблемот???

си работи замунда денес симнував од таму,еве и сега пуштив торент си се симнува со полна брзина

си работи замунда денес симнував од таму,еве и сега пуштив торент си се симнува со полна брзина
Е да,ама од странство во мојот случај е подруго мислам...ти со прокси се уклучуваш,или нормално од мк?

Ја носрмално се укључувам од центар на кисела вода :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom