- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 7
? ? ?има некои акаунт за давање на замунда ?
? ? ?има некои акаунт за давање на замунда ?
Иам проблеми 2-3 дена веќе, не сака ни еден торент да се симни.Да не имате проблем со замундава денеска нешто??
Не ми работаат од замунда торрентите, a аренабг не се ни отвара.
Почитувани пријатели,
уште еднаш нашиот сајт е загрозен. Голема е веројатноста наскоро да се одржи уште една напад врз нас. Ние сме подготвени и овој пат да потврдуваме правото на секој за слободно споделување на информации. Што и да се случи ќе преживееме. Што и да се случи Вие ќе бидете информирани. Полесниот начин е уште сега да се вклучите во Facebook групата не. Преку неа ќе знаете што ви треба за да ни откриете повторно.
Другиот начин е да ги пратите пораки за натписи од нас. Не сум зачуден ако некој ден го веб-сајтот ArenaBG.com не се вчита. Нека тоа не ви пречи.
Прашање на денови или дури часови е да "изгреем"повторно. Од нова дестинација или ако треба со ново име. И така колку пати е потребно. За да не има!
После ова проработе кај мене.Ај пробајте во Trackers табот што се наоѓа долу, изберете го tracker.zamunda.net/announce..... и мавнете му Update, дали ќе биде нешто.
Замунда не работи со покани.може покана на dulet1996@gmail.com ако иде така ?
Денес цел ден не работи.Работат нешто изгледа.Кога сакам да влеза ми искача ова.... We're doing some maintenance to improve the service. Please try again later.Добро бе ArenBg се отвара или не?? ме пренсочва цело време.....