Zamunda.net (официјална тема)

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
ако може акаунт од замундава посто досега ги користев овој на форумов и еден друг но и на двата сега некој ги е променил пасвордите

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
ако може акаунт од замундава посто досега ги користев овој на форумов и еден друг но и на двата сега некој ги е променил пасвордите
имаш ПП

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
смеХ,да немаш уште еден?:)))
Може еден исти акаунт да се користи повеќе пати доколку го направиш стално да си најавен, но сум го заборавил пасвордот изгледа, sanatorium пробал да се најави не му успеало :( жалам

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Му отвара на некој замунда од каблетел?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Му отвара на некој замунда од каблетел?
Ја отвара, ама не ти дозволува да симињаш ништо. Баниран е тракерот од Cabletel па така моментално Zamunda е корисен само да видиш што има ново по торентиве.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ја отвара, ама не ти дозволува да симињаш ништо. Баниран е тракерот од Cabletel па така моментално Zamunda е корисен само да видиш што има ново по торентиве.
Симнав денес. На Кејблтел сум, бивша Зора, Тафталиџе/Лептокарија. :/

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Фура на замунда.

Оператор: Cabletel(Кејблтел)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Доколку имате Malwarebytes изгаснете ја Веб протекцијата, рестартирајте ПС, и пробајте пак, или остајте ја протекцијата исклучена подолго време и ќе сака да отвори и симнува... Исто така прави проблем и при симнување од скоро сите торент сајтови т.е. ги блокира тракерите... Јас кога симнувам нешто обавезно го гасам... А и другие антивирусни/спајверски програмчиња може да ви прават проблем....

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Доколку имате Malwarebytes изгаснете ја Веб протекцијата, рестартирајте ПС, и пробајте пак, или остајте ја протекцијата исклучена подолго време и ќе сака да отвори и симнува... Исто така прави проблем и при симнување од скоро сите торент сајтови т.е. ги блокира тракерите... Јас кога симнувам нешто обавезно го гасам... А и другие антивирусни/спајверски програмчиња може да ви прават проблем....
Тачно :)

Одамна го исфрлив Malwerbytes од мојот репертоар на неопходни програми, откако приметив дека ја блокираше аренабг и уште неколку торент сајтови.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
За мене е сеуште неопходен, си го гаснам по потреба само колку да отворам и симнам нешто, а многу е корисен кога отвараш непроверени сајтови...

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.157
Поени од реакции
2.756
Кај мене не ја отвара и јас сум на cabletel :(

Kajgana Shop

На врв Bottom