- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 7
ако може акаунт од замундава посто досега ги користев овој на форумов и еден друг но и на двата сега некој ги е променил пасвордите
имаш ППако може акаунт од замундава посто досега ги користев овој на форумов и еден друг но и на двата сега некој ги е променил пасвордите
смеХ,да немаш уште еден?))имаш ПП
Може еден исти акаунт да се користи повеќе пати доколку го направиш стално да си најавен, но сум го заборавил пасвордот изгледа, sanatorium пробал да се најави не му успеало жаламсмеХ,да немаш уште еден?))
Ја отвара, ама не ти дозволува да симињаш ништо. Баниран е тракерот од Cabletel па така моментално Zamunda е корисен само да видиш што има ново по торентиве.Му отвара на некој замунда од каблетел?
br sase:bravo: jas veke edna nedela nemav zamunda(zs sum na cabletel:icon_eek ama so forava eve ja se otvori pak
Симнав денес. На Кејблтел сум, бивша Зора, Тафталиџе/Лептокарија. :/Ја отвара, ама не ти дозволува да симињаш ништо. Баниран е тракерот од Cabletel па така моментално Zamunda е корисен само да видиш што има ново по торентиве.
ТачноДоколку имате Malwarebytes изгаснете ја Веб протекцијата, рестартирајте ПС, и пробајте пак, или остајте ја протекцијата исклучена подолго време и ќе сака да отвори и симнува... Исто така прави проблем и при симнување од скоро сите торент сајтови т.е. ги блокира тракерите... Јас кога симнувам нешто обавезно го гасам... А и другие антивирусни/спајверски програмчиња може да ви прават проблем....
Може да е затворена за доступ надвор БГ. При мен си бачка.Кај мене не ја отвара и јас сум на cabletel
кај мене нема никакви проблеми (Неотел)Може да е затворена за доступ надвор БГ. При мен си бачка.