Замена за Ш и Ч со 6 и 4 ?

сега гледам има и нова шема.... наместо да пишат ''седам'' заменуваат со бројот 7 :uvo:

Тоа да не се некои гевгеличани или богданчани. Знам дека во тие краишта наместо седам се вели седум.

Порано го користев цело време, посебно на мсн оти пишувам на латиница таму, ама сега место 4 пишувам ch и место 6 пишувам sh. Така се навикнав сега и многу ми стана грдо со 4 или 6 кога гледам некој да ми пишува.

Не се ни трудам да прочитам,што е напишано,ме нервира такво пишување.
Исто ме нервира некогаш на мобилен наместо ш ми пишат w
Пример wto pravite?:nesvest::nesvest::nesvest:

E posle ne e ic cudno ako ispopagjaat povekjeto na testovite po Makedonski jazik.

Многу ретко ги користам, само за одредени зборови како kiss4e или cmoоk4e само со моите најблиски другарски по смс или мсн
Инаку и мене ме нервира претерана употреба на бројки како замена на букви:nesum:

Среќа што во последно време не се бламираат со 4ки и 6ки..неможам да поднесам!!!
Не сум употребувала и на ништо не наликува :tapp:

Ова нешто најмногу го мразам кога ке го видам на мсн. Па дајте бе пишете си кирилично, ги имате сите букви, не ми се qурчите со некакви си скапани симболи со бројки.

тоа е се прават глупи татари

Никогаш не пишувам со 4 и 6.
згаде ми се кога видам некој така да пишува

Тоа да не се некои гевгеличани или богданчани. Знам дека во тие краишта наместо седам се вели седум.

Брат во Струмица се вика седам :)

Ова нешто најмногу го мразам кога ке го видам на мсн. Па дајте бе пишете си кирилично, ги имате сите букви, не ми се qурчите со некакви си скапани симболи со бројки.

Саа за инат на мсн ќе ти пишам со 4 и 6 :)

Иначе јас заменувам само 4-ка

Пишувам со 4ка само кога се глупирам. А 6ка никако :)

не употребувам такви и многу ме нервира коа некој ми пишува со 4ка 6ка... :@ поглупа работа од тоа нема!

Незнам што е поенатата со тоа , но во секој случај изгледа ужасно.А пред се смешно.Не сакате менување на име , и на јазик , а вие самите менувате ш со 6 и ч со 4. Тешка глупост

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom