Задгробна достапност

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека овој е на ВИП,многу пораки праќал

Циркуз, и стварно е така на покојниот што се не му ставаат у ковчег боже пази, една моја прабаба коа почина и стаија чанта, у натре лажица, вилушка, нож, чинија што се ти не и најкрај беше сијалица од 100 вати ауууу дали човек да плаче ил да се смее, да не и било темно оф господи боже, па јамболија од оздола и одогора, овие припемени немора смс да им се прака, по список си иделе да не забораат нешто.

хахахаха малиот поштено ги зае*ал алал да му е...хахахаха зошто ли не си ја зачував и јас картицата од дедо ми?? :pos2::pos2::pos2:

лудница, секој чест ме насмеа до солзи, особено последната реченица
ВРИШТИ !!! :pos2:

Да му конектирале и вај фај,да му се најди за на тој свет,да може на ФБ профил да си направи барем...

Циркуз, и стварно е така на покојниот што се не му ставаат у ковчег боже пази, една моја прабаба коа почина и стаија чанта, у натре лажица, вилушка, нож, чинија што се ти не и најкрај беше сијалица од 100 вати ауууу дали човек да плаче ил да се смее, да не и било темно оф господи боже, па јамболија од оздола и одогора, овие припемени немора смс да им се прака, по список си иделе да не забораат нешто.
Сијалицата на што ќе ја уклучува или ќе прателе кабел... и генератор (на делови) по други :pos:

Сијалицата на што ќе ја уклучува или ќе прателе кабел... и генератор (на делови) по други :pos:

Диво се приклучуваат... оттаму се и жалбите на граѓаните за високите сметки за струја и честата им реплика: „Господи Боже, ова не е можно“...

одамна не сум се изнасмејал вака ....море не можам да се сопрам од смеење.:pos2::pos2::pos2:

ROFL

Убо им напрајл ме пресмеа. Леле чешел и сијалица ааааа хаххах, сељачана тешка живее у све верува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom