Zabranjena ljubav

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Серијава ја гледав кога почна, и точно пред 1 година на хрватската (овие епизоди што сега ги даваат).. и таман кога мислев дека ќе го видам крајот ја прекинаа.. :nerv:

и уште 1 мн глупа работа кај оваа серија е замената на ликови.. како што на времето го заменија Леон (мислам дека така се викаше).. сега за неколку епизоди на А1 уште еден лик ќе заменат (тај новиот лош)..

ама сега веќе ми е труп глупа и нема шанси да се излажам па да ја загледувам.. :helou:

Mawata

^^..Just Dangerous..^^
Член од
12 јули 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Гледам понекогаш само заради Борна..
Иначе серијава стана историска,
ја извртеа цела приказна!

Ј

јовица11

Гостин
Последните епизоди никогаш не се прикажани во Хрватска, кај нас сигурно премиерно ќе одат :toe: @ уше колку до крај?!

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Имам едно прашање: зошто е толку тупаџиски долга?
Бре, не ли можат крај да и` смислат?
Ја претераа, поставата на глумци по три пати им се промени, сега првата постава ќе се враќа, ја вработија цела Хрватска тие за во серија. Сешто.

J

JOEY JORDISON

Гостин
Том се шишал ....ај конечено постанал човек :pos::pos::tapp:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Кога видов дека постои серија која игра на ТВ уште од далечните шеесети на минатиот век, па до ден денес, секој ден, ги жалам Хрвативе што се само на 800 епизоди.

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Уште колку епизоди има до крај ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пред Нова Година викате уште 100 епизоди до крај :icon_lol:

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Уште колку епизоди има до крај ?
Погрешно прашање. Тоа чудо нема никогаш да заврши. Верувај ми, јас бев оптимист ама сега нема веќе основа. :nesvest:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Чат пат кога нема шо(ама пошто на сателитска има се и сешто значи мн ретко) ја загледувам али е досадна, дошол нов лик па незнаеш шо е финтава со него, и денеска гледам, оп една нова убава женска, на винарот керка.
А инаку лани во фебруари кај вујко ми гледав една епизода на RTL и они беа најверојатно ( не сум сигурен) понаред од тоа што е а1 денес, зошто се секавам дека тина трчаше по борна а он имаше женска.
Па сеа видете до кога ќе ја даваат.

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
:pop: Досадно стана веќе,ништо интересно,се прашувам дали некад ќе има крај серијава.Во блиска иднина мислам.:tapp:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Том се шишал ....ај конечено постанал човек :pos::pos::tapp:
пер не истиот човек озбилно значи која глупост ја направија покрај многу други ова беше КРАЈ го сменија човекот хахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom