Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
Ама добра е серијата у секој случај:D

Леле, денеска како го прикажуваа невремето, како аматерски само, еј!
Случајно ја фатив, ама многу се интересни и смешни како глумат.

Иначе сега видов 732-ра епизода е снимена и снимаат уште.

Ќе идат до 1000?

Иначе сите ликови што ги има сега, до крај сите ќе ги снема, нови ќе се појават...

Глумците стварно не знаат да глумат,ама јас ја гледам серијата само ради Борна.Многу е згоден дечкото.Бонбонче.:vozbud::vozbud:

Леле, денеска како го прикажуваа невремето, како аматерски само, еј!
Случајно ја фатив, ама многу се интересни и смешни како глумат.

Иначе сега видов 732-ра епизода е снимена и снимаат уште.

Ќе идат до 1000?

Иначе сите ликови што ги има сега, до крај сите ќе ги снема, нови ќе се појават...

:nesvest::nesvest:

1000?!
Oва ти се вика, ќе се родиш, ќе израснеш и ќе умреш заедно со серијата и ликовите во неа :pos2:

Ја пратам кога можам. На почеток актерскиот дел беше ултра-екстра катастрофа...али сега е нешто подобро. Ги имаат пронајдено ликовите. Многу се развлекува дејството - тоа ме нервира.
Каде ја снема Маја ебаго? Заради неа почнав да ја следам серијата... :)

И мене ме занима кај замина Маја, ми кажаа ама заборавив :)
И брат и, нели го прегази Леон па после ја префрли вината на друг...
Што се случи со него?

И дали ќе се врати Викторија во текот на серијата? Некој да знае?

И мене ме занима кај замина Маја, ми кажаа ама заборавив :)
И брат и, нели го прегази Леон па после ја префрли вината на друг...
Што се случи со него?

И дали ќе се врати Викторија во текот на серијата? Некој да знае?

Хаха, не ја пратиш често изгледа. : ) )
Него стварно 1000 епизоди, цел живот да снимаш една серија.

А иначе брат и на Маја е во затвор, се дозна дека тој го згазил Леон.

Викторија умре бе, нема никогаш да се врати. :)

Него сега колку е смешно со повикувањето духови...па тие молњи, ова, она како смешно ги прикажуваат...
Премногу грешки има...

Искрено не сум многу навлезен во прикзната на серијата, но од она што го има кратко видео ми изгледа на многу амататерска и непрофесионално реализирана серија. Глумците се гледа дека не се професионалци и многу лошо глумат.

Навикнат сум од Хрватска продукција да доаѓаат релативно добри серии но некако оваа е премногу лоша за да се дава на телевизија.

Super e serijata, redovno ja sledam!
Inaku omilen lik mi e Daniel, mnogu go sakam...i mnogu mi e zal sto ke umre :cry:

Eve sto ke se slucuva vo Zabraneta ljubov, naskoro:

Daniel naskoro ke umre.
Lana ke odi na rehabilitacija i ke bide prostitutka pred toa.
Stjepan ke odi zaedno so Lidija Bauer (majka i na Tina) vo Pariz, ona ke mu bide zena.
Tina ke se zeni so Zlatko Fijan no ke ostane vdovica bidejki Fijan ke go ubijat i nema da se znae koj e ubiecot.Ke sumnjaat vo Viktorija,vo Biserka ...
Daniel ke umre koga so Petra i Karolina i Stjepan ke odat na Hvar na letuvanje.

Posle toa, Stjepan ke pobedi na politicki izbori, a Petra ke kaze deka e bremena od Daniel.Bebeto ke go izgubi vo soobrakajna nesrekja koja ke ja napravi so avtomobilot vo koj se vozi so Karolina.

Ke ja snema Petra, ke iscezne, a posle nekolku meseca Biserka ke ja najde na ulica kako pitacka.

Karolina ke go izneveri Stjepan so licniot maser pa togas Stjepan ke zamine od nea.Podocna,ke se konstantira deka boleduva od rak na dojkata.

Matija ke se zeni so KARMEN i ke ziveat vo Avstrija.

I Stela ke ja napusti serijata
1tazen4.gif
ke odi da zivee vo Los Angeles.

Zlatko Fijan ke bide ubien od kerka mu Ana.

ZEN KOZMETIKA ke se vrati povtorno vo mnooogu podobro izdanie pomoderna!Kako i NANA kafeto ke bide mnogu poubavo.

Biserka,Matija i site Loncarevi ke zaminat za Avstrija
1tazen4.gif

Dora ke se razboli od teska bolest, no ke ozdravee.

TOSE NASKORO KE SE POJAVI VO NANA !

Кате фала многу за информациите! Ова звучи занимливо да се гледа во иднина! Само не ми текнува Кармен која беше... или ќе се појави попосле?

Одвај чекам Даниел да умре... :) во пон ќе биде 340 епизода... наскоро ќе заврши и втора сезона.

340 епизода?! Аман бе, ја мислам 100-та негде ја даваат на А1.

Него Кате94 викаш ќе го убијат Златко и ќе сумњаат во Викторија и Бисерка. Па Викторија одамна умре, грешка си нешто.

Него Кате94 викаш ќе го убијат Златко и ќе сумњаат во Викторија и Бисерка. Па Викторија одамна умре, грешка си нешто.
Тоа ти се вика Забранета Љубов и се е можно.

Да не мисли на Каролина?

Da, na Karolina mislev...
Sorry, vo posledno vreme gi mesam:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom