Zabranjena ljubav

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.380
Поени од реакции
6.084
Актерите не знаат да глумат, точно. Колку само грешки има...ц ц ц ц, 20 грешки за 5 мин. гледање.
Глупости..
Кај нас преовладува типот гледање на филмот не за да се рекреираш малку туку за да најдиш некоја грешка..Мислам јас никогаш не гледам грешки во филмојте(веќе ептен некој ако бодат очи)ама ако има интересна сторија филмот може да ме задржи пред екранот..Башка филмов е сниман за РТЛ Хрватска, и стварно не знаат многу да глумат глумците ама не ми смета тоа..Кога ќе го фатам го гледам

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Баш пред малку ја гледав, некако многу ми се напнати кога глумат баш се прашувам зашто? А ги форсираат како којзнае што да се.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Дај бе нека умре таа Стела и Борна... И Златко... антипатични ми се. :)
Борна да не ми го чепкаш, златен тој шубав е :icon_lol:

А глумците некако ми се без врска, вештачки ми делуваат сите.
А Антонија колку грдо глуми, не ми се верува :nesvest:

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Серијата има севкупно 700 епизоди и сеуште се снимаат, ако добро се сеќавам - Muneca Brava имаше околу 300 епизоди и траеше рамно 1 година (е сега малку доаѓа необично ама изгледа даваа по 2 епизоди наеднаш, знам дека првата бројка на епизодите беше 3 :)) па пресметајте дека оваа ќе трае подолго од две години. Патем колку за информација, многу од ликовите ќе ги “снема“ од серијата (а Даниел ќе умре, да), меѓу кои: Ива, Нада, Борна, Игор, Стела, Стјепан, Даниел, Лана и Филипа.

Инаку ја следев во почетокот ама сега ми здодеа бидејќи нема крај!
има повеќе од 700 на RTL ја даваат некаде околу 720, а за Нада, Борна и Игор не сум сигурен дека ќе ги снема, за Бисерка и Матија знам...

Ј

јовица11

Гостин
Кај нас преовладува типот гледање на филмот не за да се рекреираш малку туку за да најдиш некоја грешка..Мислам јас никогаш не гледам грешки во филмојте(веќе ептен некој ако бодат очи)ама ако има интересна сторија филмот може да ме задржи пред екранот..Башка филмов е сниман за РТЛ Хрватска, и стварно не знаат многу да глумат глумците ама не ми смета тоа..Кога ќе го фатам го гледам
Mala zabeleske:Zabranjena ljubav e serija/telenovela/sapunica,se samo film NE!:tapp:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе 700 епизоди, ама џабе.
Ко 10 серии да се.
Само некој си оди, друг доаѓа, трет умира, четврти исчезнува.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
Abe ne zezajte lugje glumava......pa ja ne znam ima li skolovan glumec u taa serija 2 epizodi gleav i mi se povrakja.....

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
700 епизоди???? Па тие биле ненормални бе!
Навистина ја претерале.
700 :nesvest:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Серијата ми е шо знам, ветер во магла. На почеток ми беше интересна, иако глумците не знат да глумат, ама тој Борна..Леле, леле..

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Јас не знам зошто ве нервира, баш е златен. Дек си е најубав :pos:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Обично секоја сапуница си има поента,најчесто се земаат тие главните двајца.Во серијава нема никаква поента,ги менуваат актерите како чорапи и некои нови приказни измислуваат.

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Ја пратам кога можам. На почеток актерскиот дел беше ултра-екстра катастрофа...али сега е нешто подобро. Ги имаат пронајдено ликовите. Многу се развлекува дејството - тоа ме нервира.
Каде ја снема Маја ебаго? Заради неа почнав да ја следам серијата... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom