Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...nisto drugo ne zaboravam taka...ama cadorite..stalno..ne znam shto mi e filmov
Колку за пример за оние секојдневни ситни заборавања, колку пати после излагање од дома, се прашувате дали сте заклучиле ...

, па да се враќам од автобуска до дома 
). Дома скоро никогаш не заклучувам(макар што скоро никогаш не излегувам последен, фала богу),а 50% кога ќе одам некаде со точак и останувам одредено време таму, се враќам без него. Заборавам ноти на музичко, заборавам книга во училиште, заборавам пари, и заборавам некое поситно ветување. ЈБГ, таков сум. Е сега темава одамна не е активирана, ама ете утре идам на одмор, па ќе отворев една слична тема, за што најчесто заборавате кога одите на одмор, но знам дека ќе почне со коментари како ај сега ќе почнеме да отвараме теми што заборавате викенди, зима, лето, во училиште итн, па затоа на оваа тема реплицирав. Всушност,ете сега ќе го прашам тоа прашање. На што да пазам да не сум заборавил за утре? Нема враќање после... а јас малку касно си почнав да се спремам 
:uvo:
исто и јас ......не знам што ми е:pos2::pos2::pos2::pos2:Во последно време постојано ми се случува да заборавам....делувам изгубено и памтам некои неважни работи додека она што треба да го запамтам не ми останува во главата...