"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
Хоакин од Валенсија голем потенцијал,неколку добри сезони и на крајот го снема .
У Малага игра сеа, влегоа у ЛШ и ќе се борат за 3та позиција со Реал годинава у Ла Лига :D

Што бидна со Диуф, не ми текнува како се викаше, во Ливерпул и Болтон едно време играше и му предвидуваа блескава кариера и наеднаш го снема(n)

Што бидна со Диуф, не ми текнува како се викаше, во Ливерпул и Болтон едно време играше и му предвидуваа блескава кариера и наеднаш го снема(n)

Не беше наеднаш, но да, го снема. Долго време беше во Пул, па во Болтон, Блекбурн, па и во Ренџерс мислам дек добро изигра. Всушност, тој се изгуби од картата на врвни играчи, тука си во право.

Арогантно и препотентно копиле. Карагер до крајни граници го вреѓа во неговата автобиографија. Изгледа заслужено.

Инаку, овде би го споменал (ако не сум го направил тоа претходно) и Бруно Шејру. Фановите на Пул поарно се сеќаваат и на Себастиан Лето. И за него викаа дека ќе биде играч.

Не беше наеднаш, но да, го снема. Долго време беше во Пул, па во Болтон, Блекбурн, па и во Ренџерс мислам дек добро изигра. Всушност, тој се изгуби од картата на врвни играчи, тука си во право.

Арогантно и препотентно копиле. Карагер до крајни граници го вреѓа во неговата автобиографија. Изгледа заслужено.

Инаку, овде би го споменал (ако не сум го направил тоа претходно) и Бруно Шејру. Фановите на Пул поарно се сеќаваат и на Себастиан Лето. И за него викаа дека ќе биде играч.
+ NABIL EL NZHAR (od skolata na Benitez) kaj e ovoj sega,so bidna so nego !

Иван Заморано од Интер многу јак напаѓач, други не ми текнува сега ги има многу

Иван Заморано не е заборавен тукп у пензиониран
па добро тука што се постирани 50% се пензионирани.
Дос Сантос играше за барса, па отиде у тотенхем,
му најавуваа светла иднина сега е у мајорка

па добро тука што се постирани 50% се пензионирани.
Дос Сантос играше за барса, па отиде у тотенхем,
му најавуваа светла иднина сега е у мајорка
Да во право си ама и сто пати е напишано дека тоа не е поентата на темата

Би те надополнал со Палета

Nilmar
Има само 28 години, имаше златни години во Виљареал но летово после распадот и преминувањето на Виљареал во 2ра Лига Нилмар замина во Al Rayyan мислам дека и нему местото му е тука, во групава.

Nilmar

Има само 28 години, имаше златни години во Виљареал но летово после распадот и преминувањето на Виљареал во 2ра Лига Нилмар замина во Al Rayyan мислам дека и нему местото му е тука, во групава.

:eek::eek: , Нели чоеков беше баран од јаки екипи, леле кај заминал :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom