Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе овај нилмар ја на ФИФА 07 го играв 99 беше, Нели чоеков беше баран од јаки екипи, леле кај заминал
![]()
Нормално дека ќе се пензионира, фиксирано му е стапалото ради таа повреда, не може да го движи зглоботhttp://en.wikipedia.org/wiki/Dean_Ashton
Човекот една сезона за Вест Хем растур правеше , очекував да премине во подобар клуб арно ама имал повреда која ја обновил и 2009та и официјално се пензионирал...
Абе овај нилмар ја на ФИФА 07 го играв 99 беше
Ако мислиш на Габриел Батистута се пензионираше уште 2005.Ај да не идам офтопик, шо се деси со Батистута бе ??![]()
Остај го Пеле млад е уште можи да се докажува. Јас очекував Lucient Laurent да добие професионален договор и сега да го гледаме во некој подобар тим ама ништо, после голот на светското 1930 како да се изгуби чоекот. Најверојатно заради повредата а после и затоа што мораше војска да замини
Ако мислиш на Габриел Батистута се пензионираше уште 2005.
П.С. Има место овде и за Клео? Па и за Јакубу.
Da be, sosema neocekuvano.Се пензионирал у 2005-та ?? Dafuq ??![]()
Знам дека ќе бидам оф-топик, ама мора да го пишам лично непрежалениот Себастијан Дајслер...
Еее каде ќе му беше крајот ако не го маваше психата, според мене најдобар германски талент EVER, какви Ројс, каков Геце, каков Крос
Ај да не идам офтопик, шо се деси со Батистута бе ??![]()