Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Крег Белами... ист муабетА што е со она малоно циганче Шон Рајт Филипс?Која брзина ја имаше човечето...
Кога играше во Сити,немаше сила што можеше да го сопре,ама од кога отиде во Челзи,почна да тоне.
Сеа нема ни трага ни глас...
масимо одо, лоша копија на гатузо, и тој исчезна, го шуткаа по клубови на зајмици и задњо што чув дека е замена у лечеFilip SENDEROS !!! dise li uste toj ?? Losa kopija na Jaap Stam
Како можеш да ги споредиш гатузо и одо кога играат на различна позицијаКрег Белами... ист муабет
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 12:19 ---
масимо одо, лоша копија на гатузо, и тој исчезна, го шуткаа по клубови на зајмици и задњо што чув дека е замена у лече![]()
2/6 - што ги имам спомнато у претходниве страна/две, значи не сум за бркањеЦелта на темава не ми беше да се „потсетиме“ на Макалеле, Одо, Маикон, Диего, Белами, Елано (играчи кои одбележале 8 од претходните 10 години, туку обратно)
Мануел Фишер (за овој играч ми е највеќе мака) Пред 5-6 години на едно младинско ЕП што сакаше правеше, на секој натревар по 2-3 гола даваше... По заминувањето на Гомез од Штутгарт ја изгуби битката со Шибер за резервен напаѓач и го испраќаа во некои бош екипи.
За овој играч ми е најмногу криво, каков само потенцијал имаше и така пропадна, не успеа да го покаже.Мајкал Џонсон 24 годишен играч на Манчестер Сити според мене веќе е влезен во заборавени играчи.Во сезоната кога Свен Ериксон им беше тренер,Џонсон заедно са Елано и Ирланд парче правеа во средината.Овој го сметаа за идиот Џерард/Лампард ама повредите го искинаа и моментално скапува во резервите на Сити.
Еве едно голче од него: