- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.480
- Поени од реакции
- 6.161
Колку чини оперирање на умници ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иако веќе кажаа ама еве и јас да се согласам/потврдам со останатите, на мобилна не рачунај, не само ради возраста туку и воопшто, нема таа толку голем ефект, и деца што на времето носеле прво мобилна најчесто после морале и фиксна да носат (сеа не можам да зборам за тебе конкретно каков е проблемот и колку е мала корекцијата, ама муабетот ми е дека многу не помага таа).Фала се надевам дека нема да имам потреба за тоа,иначе колку чини фиксна и можам ли кога сакам да отидам да ми ја скинат,а не ми е по кеф![]()
Има ли ортодонт на Клиника и која смена е ?
Фала Дани за инфотоИма ортодонција на клиника.
Во две смени работат, но подобро ти е во прва смена да отидеш (од понеделник до петок)
Фала Дани за инфото
Ама зашто е подобро да одам кога се прва ?
Немам правено ама ништо страшно не е, освен непријатно. Не паничи, не можат да те заебатНе можам комплетно да ја затворам устата заболекарот ми рече дека требело да се сечи некоја коска.Има ли некој правено ваква операција?
Не кажа конкретно дали е максилофацијална меѓутоа која ќе е сигурно е таа не ми текнува на некоја друга.А за тоа дали ќе ме заебат или не шо знам малку сум скептичен сепак коска се крши.И рече дека била многу скапа, еве гледам некаде по 40.000 евра кај нас како се движат цените? Ништо не можам да најдам на интернет.Немам правено ама ништо страшно не е, освен непријатно. Не паничи, не можат да те заебатНа максилофацијална те пратија?
40 000 евра? WTF?Не кажа конкретно дали е максилофацијална меѓутоа која ќе е сигурно е таа не ми текнува на некоја друга.А за тоа дали ќе ме заебат или не шо знам малку сум скептичен сепак коска се крши.И рече дека била многу скапа, еве гледам некаде по 40.000 евра кај нас како се движат цените? Ништо не можам да најдам на интернет.
Дај боже така да е.40 000 евра? WTF?
Не се секирај, за тебе изгледа тоа страшно, фактот што ќе мора да ти скршат коска, кај нив тоа е секојдневие. Ќе ја скршат коската да, ама потоа ќе ја состават да си легне на лежиштето како што треба. Да отидеш еден ден на таа клиника да видиш од сообраќајки какви ги носат некои луѓе пола вилица што им фали па ги оправаат како ништо да не се десило![]()
Trust me, од искуство ти зборамДај боже така да е.![]()