- Член од
- 10 март 2014
- Мислења
- 1.035
- Поени од реакции
- 1.290
Дома моите, абе седи на тебе ли ќе се учат? Ахаххахаха шо батиња се.Trust me, од искуство ти зборам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дома моите, абе седи на тебе ли ќе се учат? Ахаххахаха шо батиња се.Trust me, од искуство ти зборам![]()
Во сите поголеми маркети ама изгор скапи се овие.Каде можам да најдам ваква паста ?
Прегледај го приврзокот 152794
Фала за брзиот одговор, знаеш ли отприлика колку чини?Во сите поголеми маркети ама изгор скапи се овие.
мислам дека околу 300 денари е мала тубичка, сеа навистина е квалитетна и не се мери со другите, ако можеш да си ја приуштиш, земи јаФала за брзиот одговор, знаеш ли отприлика колку чини?
Сега за сега имам паста од Oriflame да ја потрошам па оваа ќе ја земам.
колку години имаш ?Прегледај го приврзокот 152928
Имам ли доволно место за умниците ?
15 имамколку години имаш ?
Вака се гледа дека се добро поставени и имаат шанса да изникнат, но мора да се види и состојбата во уста пред да се каже за сигурно
мал си уште за 8ци, имаш време ќе никнат пополека, ако не ќе ги извадиш и тоа е тоа15 имам
Едниот малку се гледа (долна вилица лева страна )непцето е така набабрено кај и да е изникне
да сигурно некој во македонија ќе плаќа стотици долари за четка за заби.
Сам си одговори, рецептори има сегде. Татко ми имаше пациент што палел греалки и седел до нив демек да ги излаже забите лето дека сме а не пролет. Сериозна сум.Kako e vozmozno za samo edna nok (kako drasticno zaladi vremevo) dva zaba koi se naogjaat na razlicni pozicii (levo dole i desno dole) da me bolat i otecat ... da zabite se praveni, buseni, lekuvani i celosno nedopraveni da bidam iskren, no proletva i letovo dodeka bese toplo vremeto nemav nikakov problem, a sega odednas preku samo edna nok i dvata zabi koi se oddaleceni eden od drug vo isto vreme pocnaa da me bolat i mi se oteceni ... znae li nekoj sto se razbira vo dentologija sto e rabotava (sigurno drasticniot pad na temperaturite i promenata na klimata od dosta toplo vo prilicno studeno i vrnezlivo vreme doprinele za vlosenata sostojba, bolkata i otocite) ??
P.S. Momentalno imam dva otoci, na leviot kako i na desniot del od dolnata vilica ... WoW![]()