Заби и сѐ во врска со забите

• Креатор на темата Креатор на темата isabelle
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се врза импланто, треба се да биде добро. Како свој нема да го осеќаш, пошто е страно тело, уствари уопште нема ни да го осеќаш :icon_mrgr:

А ќе се осеќа ли штрафот внатре, во смисол да закачува и да боли со тек на време? :) И функционират ли добро, може ли да си јадеш нормално како со свои заби?

А ќе се осеќа ли штрафот внатре, во смисол да закачува и да боли со тек на време? :) И функционират ли добро, може ли да си јадеш нормално како со свои заби?
1. Не
2. Да

Меѓутоа, има мали шанси самиот организам да го исфрли, ама тоа се гледа уште на почетокот. Немаат имплантите 100% успешност, ама ако се фатат, моментално се најдобро решение за надокнада на изгубени заби.

Dolna 7-ca za vadenje na nerv, 3 pati idam na sekoj 3 den i pak mi stavaat lekce,probuva so iglite zabarot ama zdoboluva.Dali da ja prasam da lupne anestezija i da go vadi?Nesto mi spomna deka sledniot pat ke stavi anestezija,ama dali moze da fati na dolnata 7ca.

Dolna 7-ca za vadenje na nerv, 3 pati idam na sekoj 3 den i pak mi stavaat lekce,probuva so iglite zabarot ama zdoboluva.Dali da ja prasam da lupne anestezija i da go vadi?Nesto mi spomna deka sledniot pat ke stavi anestezija,ama dali moze da fati na dolnata 7ca.

Фаќа сегде анестезијата... сега рачунај ако ти го прави со тоа игличките ќе мора да се помачиш да одиш секој втор или трет ден.

Не оправдувам освен ако не станува збор за пациенти со посебни потреби и пречки во развојот кои не соработуваат.
мислам дека нема стоматолог што оправдува , освен оние што сакаат само пари да земат или да соберат пациент.

мислам дека нема стоматолог што оправдува , освен оние што сакаат само пари да земат или да соберат пациент.

Nemozam ama, imam gadenje koa stava nozici i imam nevidena fobija. Pagam vo nesvest.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom