За жените: Какви мажи ве привлекуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Не се сложувам. Кога се работи за момче, а уште повеќе за брачен сопружник, треба да се бара најдобрата варијанта. Инаку врската нема многу долго да опстои.

Секој ја гледа за себе најдобрата варијанта и нормално е да се има некои критериуми, ама сепак не треба секогаш да се држи слепо до тоа што го замислил, затоа што може и да се заљубиш во човек кој не ги исполнува сите критериуми, но сепак многу те сака.

Мене ме привлекуваат шармантни машки со смисла за хумор, како за почеток. Ако машко знае да ме шармира и знае да ме насмее, тогаш паѓам како крушка. Тоа како за почеток, после наравно доаѓаат и другите делови од карактерот без кои не би можела да опстане врската, доколку ја има нели.:)

Секој ја гледа за себе најдобрата варијанта и нормално е да се има некои критериуми,ама сепак не треба секогаш да се држи слепо до тоа што го замислил,затоа што може и да се заљубиш во човек кој не ги исполнува сите критериуми,но сепак многу те сака.

Мене ме привлекуваат шармантни машки со смисла за хумор,како за почеток.Ако машко знае да ме шармира и знае да ме насмее,тогаш паѓам како крушка.Тоа како за почеток,после наравно доаѓаат и другите делови од карактерот без кои не би можела да опстане врската,доколку ја има нели.:)

Ај немојте таа стандард женска филозофија...карактер, хумор, шарм...а (некои):) не сакаат да е "убав како Бекам или Бред Пит"...И после од кога ќе ви досади, што? ќе го баталите?

Ај немојте таа стандард женска филозофија...карактер, хумор, шарм...а (некои):) не сакаат да е "убав како Бекам или Бред Пит"...И после од кога ќе ви досади, што? ќе го баталите?

Па јас убаво си потенцирав шармантен. Убав како термин не го користам, затоа што е тоа релативна категорија, а знам многу убави машки кои немаат шарм и не се привлечни, а знам и машки кои онака се просечно убави, ама имаат шарм и зрачат со енергија. А мислам дека не би ми се досадил тип што има смисол за хумор, зашто тоа е многу битно. А плус јас реков дека шармот и смисолот за хумор се како за почеток. После тоа доаѓаат и други карактеристики кои се битни за едно машко според мене.:smir:

Ааааа....значи после вие си знаете.....хехе.

Мене ме привлекуваат шармантни машки со смисла за хумор,како за почеток.Ако машко знае да ме шармира и знае да ме насмее,тогаш паѓам како крушка.Тоа како за почеток,после наравно доаѓаат и другите делови од карактерот без кои не би можела да опстане врската,доколку ја има нели.:)

Па јас убаво си потенцирав шармантен.Убав како термин не го користам,затоа што е тоа релативна категорија,а знам многу убави машки кои немаат шарм и не се привлечни,а знам и машки кои онака се просечно убави,ама имаат шарм и зрачат со енергија.А мислам дека не би ми се досадил тип што има смисол за хумор,зашто тоа е многу битно.А плус јас реков дека шармот и смисолот за хумор се како за почеток.После тоа доаѓаат и други карактеристики кои се битни за едно машко според мене.:smir:

Значи ти како примарен критериум го ставаш карактерот? Не изгледот?
Ова озбилно?
Зар е тоа возможно? Мислев дека такви веќе нема.

Значи ти како примарен критериум го ставаш карактерот? Не изгледот?
Ова озбилно?
Зар е тоа возможно? Мислев дека такви веќе нема.

Да, затоа и ми е потребно дооолго време додека се приврзам за некој, затоа што обично додека го дознаам карактерот треба време.:wink:

@CRAZY FOR LOVE
-A kako?spored koj kriterium odlucuvas kogo ke sakas da go zapoznaes poveke?neli prviot vpecatok(za da posakas da zapoznaes nekogo podobro)e izgledot(barem jas taka mislam).mora prvo nekoj fizicki da te privlece za da odlucis da potrosis vreme zapoznavajki go negoviot karakter,neli?sigurno ne bi potrosila vreme na sekogo.jas licno mislam deka fizickiot izgled(fizickata privlecnost) resava za pocetokot na edna vrska,a za dolgotrajnosta ili za krajot na taa vrska resava karakterot.

house.jpg

E, вакви мажи ме привлекуваат (зборам за фиктивниот лик од серијата).
Уствари сакам некој ваков сопруг да ми биде.
Па, да си вежбаме насилство (од психички, емотивен, а и од друг тип) и да гледаме кој прв ќе падне.
Садо-мазо love rulez!:pipi:

viewer.html
eve fizicki kako Matthew Fox sakam:vozbud:kidding:wink:

A inaku intelectual curiousity mi e najvazna karakteristika i da, mora da znae i uspee da se zadrzi na temata na koja razgovarame, ne smee da menuva temi posle prvata izartikulirana recenica i normalno treba da vnimava na jazikot koj go koristi..vulgarnosti i prostoprosireni recenici ne prifakam:smir:Sarm, ubava nasmevka i nevoobicaeno stilce se sosema dovolni:smir:

za mene vistinsko masko e ona koe znae kako da se odnesuva so zensko,da znae da ja soslusa, da dade sovet, da bide iskren da ima smisla za humor, da ja podrzuva vo se, da ja pocituva i mnoooogu da ja saka...

..у право е дивајн..ја си ја сакам мојата машка варијанта...ама веруам дека сум уникат..па би се задоволила со
-јак карактер
-грижлив
-самоуверен
-комуникативен
-оптимист
-да знае да се шегуа..како на туѓа така и на своја сметка..
-и уште мн работе

Пред се да ме поддржи и да верува во мене....да знае да ме насмее, да ме изненади и утеши, сакам спонатност и авнтуризам,не да се води по нешто однаред испалнирано, амбициозен и по можност спортски тип, секогаш да биде среден, избричен, и убаво да мириси, и да има црвст карактер!!!!!

у принцип индивидуална работа за секој различно пошто секој различно си го доживува
за мене најбитно е
љубомора никако
отворен муабет ама буквално за се и сешто
без лажење
и без патрихални сфаќања

а другото не е битно лепота , сексиљавост и што ти ја знам е индивидуално, секој со свои очи различно гледа

А да кажам какви не ме привлекуваат пошто така ми е полесно :D

Мех ама ај ќе пробам и вака....
Прво да си кажам дека не сакам слаби типци не знам ич око не ми фаќа...онака подисушени коа ќе ги видам или подгрбавени :/ Значи брале да се има бе стомак не некој си буре округол ама мислам мешенце е топ ствар :D или барем рамно нека биде со мускулче а не ребра да му бројам..:rolleyes:
Исто што многу ме привелкува се широки рамења што би рекла јас да те гушне да те сокрие...океј не хулк нели :cool:
Брада е ОГРОМЕН пљус ах мераци :love:

Инаку карактерно јебига не знам ваљда само да не паламуди колку испил,колку ебел и колку е најсовршен за друго ќе му се прости а и ќе има шанса да се подобри ако не тресе за претходно споменативе работи ... и то не барам ја многу реално глеано :rolleyes:

Crni,so pristojno sredena brada 180cm,ne obozavam mnogu misici,znaci sredna gradba.Toa e otprilika.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom