За жените: Какви мажи ве привлекуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Што се однесува до физички изглед...може така подолга косица, права!...да не е многу повисок од мене...мора да има зелени очи, не сакам црномурести, не мора да има широки рамења и значителна машкост зашто сепак машкоста е именка од женски род хихи...многу повеќе би зборувала за внатречен изглед, сепак..тоа е она што останува...

АМА, кога ќе налеташ на поголем дел од овие што го ценат погрешното, некако ти иде дека тие девојки преовладуваат и се побројни, што те доведува до заклучок дека (скоро) сите се такви, материјалистки (спонзоруши или шо ги знам таму).

Kога тројца луѓе по ред ќе те заебат за нешто, почнуваш да веруваш дека сите луѓе се гомна.
Истото се случува и со девојкиве. :toe:

Значи не си реален. :toe: Како може после само три девојки да заклучиш дека сите се исти. Не е логично:uvo:. Тоа као ја да кажам " па запознав тројца што беа најголеми папучари и влекачи по мене-па сигурно сите се такви":nenene:.
:kafe:Јас тие што сум ги запознала немале пари доволно за нив а не мене да ми дадат, а тој што сум го откачила имал пари ама друго немал (значи не е све во парите - и не сме сите ние девојки материјалистки):pipi:

П.С. Иако гледам дека е голем процентот на девојки што можеш да ги купиш со добра кола и кеш во џеб -ако имаш:toe:---ГИ ЖАЛАМ.

шармантен,сигурен у себе(не самозаљубен фалбаџија),со смисла за хумор,паметен...игриви очи,убава насмевка,убави дланки...

Значи не си реален. :toe: Како може после само три девојки да заклучиш дека сите се исти. Не е логично:uvo:. Тоа као ја да кажам " па запознав тројца што беа најголеми папучари и влекачи по мене-па сигурно сите се такви":nenene:.
:kafe:Јас тие што сум ги запознала немале пари доволно за нив а не мене да ми дадат, а тој што сум го откачила имал пари ама друго немал (значи не е све во парите - и не сме сите ние девојки материјалистки):pipi:

П.С. Иако гледам дека е голем процентот на девојки што можеш да ги купиш со добра кола и кеш во џеб -ако имаш:toe:---ГИ ЖАЛАМ.

Малку не си ми ја сватила поентата. Зборам општо, а не за мене. Општп, кога некој од нешто ќе се разочара 3-4-5 па и повеќе пати по ред, некако одма му иде накај тоа дека СЕ ОСТАНАТО не чини! Така и со девојкиве/дечковците.

Јас лично, секогаш во луѓето ја барам добрата страна, колку и да се гомна. Секогаш им давам 2-3 шанси да се поправат ако на почеток биле за нигде. Ама како што гледам, морам да ја искоренам оваа добрина што ја имам према другите пошто како што гледам, не вреди...

Нормални. Свои. Пријатни за гледање. Со смисла за хумор. И без потешки типови на перверзии и фетиши.
Ова е тешко да се наброи, критериумите. Ај вака: сакам машки што ме привлекуваат. Доволно општо звучи. :icon_lol:

Pameteni pred se.Normalno deka mi e biten i fizickiot izgled ama na prvo mesto mi e karakterot.Da e pameten,da e dobar,da me razbira....

Малку не си ми ја сватила поентата. Зборам општо, а не за мене. Општп, кога некој од нешто ќе се разочара 3-4-5 па и повеќе пати по ред, некако одма му иде накај тоа дека СЕ ОСТАНАТО не чини! Така и со девојкиве/дечковците.

Јас лично, секогаш во луѓето ја барам добрата страна, колку и да се гомна. Секогаш им давам 2-3 шанси да се поправат ако на почеток биле за нигде. Ама како што гледам, морам да ја искоренам оваа добрина што ја имам према другите пошто како што гледам, не вреди...

Pa po napisanoto taka svativ ama ok e:pipi:...A ova so sansive ne ti treba tolku mnogu da davas, da. Ednas do dva pati i ajt ako ne ide...
Ednas taka koga davav sansi premnogu vo edna vrska...pa padnav vo depresija na kraj koga ne bea iskoristeni kao so treba. Zatoa...:wink:

...висок мн од мене...да има прекрасни широки рамења...онака да има прекрасна долга виткан ацрна коса...ситна убава уста..прекрасно носуле...сакам да има длабок глас...очите да ситни..поглед да има јами(боја не ми е битна)....да има прекрасна насмевка(туак значи убави заби)....
за облакањето..хмм па зависи..нејќам она широки..па спуштени панталони..онака сакам обично...барем да му седи...:pipi:
а инаку сакам да е некој забавен..да знае да ме насмее..да седи на зборот што ќе го каже....:toe: толку

Леле каква тема, малце каснам али еве идам:)
Ај ќе кажам прво што НЕ ми се свиѓа...Машки кои се самобендисани и преполни со самите себе (аутоматски не му требам јас), не сакам плави машки, не сакам да ми зборува дека има кола...ова она, све што има сама ќе си видам, не мора да ми нагласи, не сакам да ме замара со небитни муабети од типот на ...еј другар ми ова она (а ја другар му упоште не го ни знам), и да не е предебел. А да ке заборавев, да не е од оние што не прават ништо у животот само седат пред ПЦ, пијат секоја вецер до даска, и другиот ден пак од почеток.

Значи све друго може да помине....Пожелно е да има потемен тен (а и не мора), темна коса, длабок поглед, полна уста, не е битно висок или низок, за тело не пребирам многу...карактерно - да е оригинален и да е активен. Да ме почитува, поддржува и разбира, да знае да ме насмее, да има идеи и да е одлучен...

П.С. Коа сме кај парите, ако веќе има одвишок да не се чалами со тоа туку да знае како да живее со нив

Ме привлекуваат wild boys и bad boys може да имаат и пирс:wink:не сакам мили романтични дечиња:kesa:

1.Mora da e intelegenten,snaodliv zabaven za mene i okolinata da se gordeam so nego malce zvuci kako da zboram za trofej ali bi trebalo da go imponira toa.Da ima tetovaza obavezno .Da e crn,ubav i sexy osmeh zabite na 1 mu gi zabelezuvam profesionalna deformacija mi e,da znae da slusa a ne samo da bide slusan,da ne me zamara na temata politika Branko i Grujo i toa da ne napomenuvam deka treba da me saka pocituva poddrzuva toa se podrazbira.:back:

Како прво и основно мора да е интелигентен и културен, а не некој уста да отвори јас да пропаднам во земја. Да биде дружељубив и лојален и да ми остава слобода. Но сево ова секако се дознава по некое време. За да некој ми привлече внимание најпрвин би требало да има зеленки очиња(може и црни ама крупни),да биде стока и ненормалне габарит и да има три-четири дена неизбричена брада, да боцка малце...:)

...висок мн од мене...да има прекрасни широки рамења...онака да има прекрасна долга виткан ацрна коса...ситна убава уста..прекрасно носуле...сакам да има длабок глас...очите да ситни..поглед да има јами(боја не ми е битна)....да има прекрасна насмевка(туак значи убави заби)....
за облакањето..хмм па зависи..нејќам она широки..па спуштени панталони..онака сакам обично...барем да му седи...:pipi:
а инаку сакам да е некој забавен..да знае да ме насмее..да седи на зборот што ќе го каже....:toe: толку

многу е ова леле

он топик:

абе ги читав сите постови и ке кажам дека сите сакаат ваков таков а на крај завршат со некој трет

така да задоволи се со тоа шо ке го имаш него со ништо

многу е ова леле

он топик:

абе ги читав сите постови и ке кажам дека сите сакаат ваков таков а на крај завршат со некој трет

така да задоволи се со тоа шо ке го имаш него со ништо
Не се сложувам. Кога се работи за момче, а уште повеќе за брачен сопружник, треба да се бара најдобрата варијанта. Инаку врската нема многу долго да опстои.

Не се сложувам. Кога се работи за момче, а уште повеќе за брачен сопружник, треба да се бара најдобрата варијанта. Инаку врската нема многу долго да опстои.

да ама бркањето еден перфектен маж и игнорирањето на тие шо стварно те сакаат и мислат на тебе цело време

на крај ке те доведе без перфектниот маж а и без тие шо некад те сакале

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom