За жените: Какви мажи ве привлекуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Брн, многу генерализираш.
Премногу.
Верувал или не - сите девојки НЕ трчаат по материјални работи.

Брн,многу генерализираш.
Премногу.
Верувал или не - сите девојки НЕ трчаат по материјални работи.

Секако дека не трчаат ... тие што немаат потреба од тоа.:smir:
Додека какви мажи јас сакам, да не се лажеме, не многу повисоки од мене, без брада не ни дебатираме, по можност светли и убави очи и секако, да биде попаметен од мене ... или барем да се обидува да биде.:pipi:

Матријалниот аспект, не ме интерсира, имам доволно свои пари.

Во ред девојки, мала шега во врска со темата не е на одмет.:)
Но во секоја шега има и нешто вистина знаете тоа.
На пример сите жени знаат дека рецептот за да освоиш машко е ширење нозе, исто така и сите машки знаат дека рецептот за да освоиш женско е златна мастер кард(многу мани)

Е сега нормално тие муабети дека "не се сите такви, и дека вие не сте такви " не ме интересираат:)

Матријалниот аспект, не ме интерсира, имам доволно свои пари.
Во тој случај ќе можеш и дечко и девојка да си фатиш :) прекрасно.

Во ред девојки, мала шега во врска со темата не е на одмет.:)
Но во секоја шега има и нешто вистина знаете тоа.
На пример сите жени знаат дека рецептот за да освоиш машко е ширење нозе, исто така и сите машки знаат дека рецептот за да освоиш женско е златна мастер кард(многу мани)

Е сега нормално тие муабети дека "не се сите такви, и дека вие не сте такви " не ме интересираат:)

Во секоја шега има и понекоја вистина. Да, но не е целосна вистина.
Не можеш да кажеш дека СИТЕ девојки се материјалистки.
Глупост е тоа. Аман толку е тешко да се сфати дека има девојки на кои навистина им е битна љубовта, почитта и карактерот кај едно машко?
Има девојки кои им се битни парите, има девојки на кои не им се битни. Не моеш да кажеш дека СИТЕ девојки САМО им шират нозе на машките со пари.
Не можам значи више со овие глупави генерализации.

Во секоја шега има и понекоја вистина.Да,но не е целосна вистина.
Глупост е тоа.Аман толку е тешко да се сфати дека има девојки на кои навистина им е битна љубовта,почитта и карактерот кај едно машко?
Има девојки кои им се битни парите,има девојки на кои не им се битни.Не моеш да кажеш дека СИТЕ девојки САМО им шират нозе на машките со пари.
Јас никогаш не сум рекол сите, и се надевам нема тоа да го речам ни во иднина.

Дечкото е веќе тука, а покрај него, не ми треба девојка.:pipi:
Gr8...но каде исчезна смислата за хумор :(

Shto e losho vo toa, povekje aspekti da vlijaat na vashata 'odluka'? Ne li mozat da bidat bitni i parite i karakterot, na primer? I dvete zboruvaat za lichnosta, na svoj nachin. Ili ne poznavate takvi primeri?:smir:

Апсолутно, не се сите. На некои, освен да биде богат битно им е да личи и на човек, а на оние со повисоки критериуми, дури да има и нешто мозок. Оние најпребирливите покрај сето наведено, бараат дури и да има факултетстка диплома.

Во секоја шега има и понекоја вистина.Да,но не е целосна вистина.
Глупост е тоа.Аман толку е тешко да се сфати дека има девојки на кои навистина им е битна љубовта,почитта и карактерот кај едно машко?
Има девојки кои им се битни парите,има девојки на кои не им се битни.Не моеш да кажеш дека СИТЕ девојки САМО им шират нозе на машките со пари.

Точно дека има девојки и "девојки". Има и такви што ценат карактер, љубов, почит...... има и девојки што "ценат" се друго освен ова што набројав.

АМА, кога ќе налеташ на поголем дел од овие што го ценат погрешното, некако ти иде дека тие девојки преовладуваат и се побројни, што те доведува до заклучок дека (скоро) сите се такви, материјалистки (спонзоруши или шо ги знам таму).

Kога тројца луѓе по ред ќе те заебат за нешто, почнуваш да веруваш дека сите луѓе се гомна.
Истото се случува и со девојкиве. :toe:

Точно дека има девојки и "девојки". Има и такви што ценат карактер, љубов, почит...... има и девојки што "ценат" се друго освен ова што набројав.

АМА, кога ќе налеташ на поголем дел од овие што го ценат погрешното, некако ти иде дека тие девојки преовладуваат и се побројни, што те доведува до заклучок дека (скоро) сите се такви, материјалистки (спонзоруши или шо ги знам таму).

Kога тројца луѓе по ред ќе те заебат за нешто, почнуваш да веруваш дека сите луѓе се гомна.
Истото се случува и со девојкиве. :toe:

Да, ама ако налеташ на погрешни девојки, значи дека ти си имал такво искуство што не значи дека 3 милијарди девојки на светов се материјалистки или дека нема во иднина да запознаеш на пример девојка која не е материјалистка.

На пример: Ако ти си човек кој вели дека сите без исклучок девојки со материјалистки и подоцна запознаеш девојка која не е материјалистка која презира материјални ствари, нема да ти биде глупо што порано си тврдел дека СИТЕ девојки се материјалистки?
(само пример давам, не велам дека тоа го викаш.:))

И јас можеби на сите машки што сум налетала им било битно женската да има совршено тело и само тоа им било битно и сега јас треба да кажувам дека СИТЕ машки се празноглави и дека СИТЕ машки се исти?
Нормално дека не треба така да зборам, не зборам така, затоа што РАЗЛИЧЕН ЧОВЕК - РАЗЛИЧНА ПРИКАЗНА.

Хм...тешко прашање...ама скромна сум јас не барам многу...битно ми е да е дечкото фин,културен,да не е скржав,да е друштвен,да има добра душа...и најбитно: ДА МЕ САКА.

Хм...тешко прашање...ама скромна сум јас не барам многу...битно ми е да е дечкото фин,културен,да не е скржав,да е друштвен,да има добра душа...и најбитно: ДА МЕ САКА.

А да најдиш:

еден фин
еден културен
еден што не е скржав
еден друштвен
еден со добра душа 9душман)
и еден што ќе те сака

Да,ама ако налеташ на погрешни девојки,значи дека ти си имал такво искуство што не значи дека 3 милијарди девојки на светов се материјалистки или дека нема во иднина да запознаеш на пример девојка која не е материјалистка.

На пример: Ако ти си човек кој вели дека сите без исклучок девојки со материјалистки и подоцна запознаеш девојка која не е материјалистка која презира материјални ствари,нема да ти биде глупо што порано си тврдел дека СИТЕ девојки се материјалистки?
(само пример давам,не велам дека тоа го викаш.:))

И јас можеби на сите машки што сум налетала им било битно женската да има совршено тело и само тоа им било битно и сега јас треба да кажувам дека СИТЕ машки се празноглави и дека СИТЕ машки се исти?
Нормално дека не треба така да зборам,не зборам така,затоа што РАЗЛИЧЕН ЧОВЕК - РАЗЛИЧНА ПРИКАЗНА.

Ете така :)

Иначе до сеа не сум начекал некоја материјалистка, изглеа многу среќа имам (сум имал). Имам упознаено 2-3 што се фалеа дечковците нивни што им купувале, каква куќа имале, а-у.... и ги отерав у пм, индиректно али со мерак :smir:

Какви мажи ве привлекуваат? :uvo:

ili rabotata e fali me usto razchepi se:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom