Благоев
The Spartan General
- Член од
 - 8 јануари 2014

- Мислења
 - 1.357

- Поени од реакции
 - 2.087

Која иронија ќе биде, ако се оствари баш така.Катастрофален. Ваков шамар Грујо во живот не јадел. Готов е.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која иронија ќе биде, ако се оствари баш така.Катастрофален. Ваков шамар Грујо во живот не јадел. Готов е.![]()

Па, Груевски рече дека е добар.@Inglourious Basterd добар извештајов а![]()
Тогаш ЕУ ќе го руши премиерот Бучковски, кој толку го сакаа.Која иронија ќе биде, ако се оствари баш така.![]()

Ма не. Тој ќе е еден од малкуте премиери кој ќе иде зад решетки.Тогаш ЕУ ќе го руши премиерот Бучковски, кој толку го сакаа.![]()
Аха , "надворешнине" ги молеа плавине за помош.Гледајќи како се одвиваат работиве, јасно е дека од надвор има силна акција за смена на актуелнава власт (со помош на СДСМ, секако).

Извештаите на ЕУ викаа дека е најдобар премиер што сме го имале и најверојатно што ќе го имаме...Ма не. Тој ќе е еден од малкуте премиери кој ќе иде зад решетки.![]()
Која иронија ќе биде, ако се оствари баш така.![]()
Чекај, сега колективна мантра им е избори избори, пошо реално, шо ќе кажат? Шо ќе биде ко ќе изгубат, тоа ќе биде јакото.
Тоа е таа мантра на еден “популарен“ државник: “Народот е во право и кога греши....“Не е само избори мантрата, туку оди народот, избори, народот, избори, народот, избори...
потпишувам со две рацеИ пак ќе кажам дека СДСМ е виновен за таквата ситуација. СДСМ со својата транзициска пљачка ја овозможи корупцијата на овој мизерен народ со 200 евра месечно.
Третата опција во Македонија, беше направи хаос и си отиде.Во Македоија моментално постои само едно прашање. Кој ќе го спаси народот од сопствената корумпираност и кукавичлук? Ми се сере од македонскиот народ.
На Македонија и е НЕОПХОДНА трета опција. НЕОПХОДНА. Вистинска трета опција. Во Хрватска Мост освои 19 пратенички места, доволно да може да диктира услови на двете најсилни партии. Не знам дали дури и тоа е возможно во Македонија. Ми се чини дека дури и кога би се појавила трета опција на некорумпирани политичари, со супер програма и со верба во успех, народот пак би гласал за своите 200 евра месечно. До толку сме никакви.
И пак ќе кажам дека СДСМ е виновен за таквата ситуација. СДСМ со својата транзициска пљачка ја овозможи корупцијата на овој мизерен народ со 200 евра месечно.
Третата опција во Македонија, беше направи хаос и си отиде.
Да ако не се лажам имаше 18 пратеници 98ма па видовме што направија.

кај живееш ти ?? па отворено новинар повикуваше да се пука на премиерот, секој ден на ФБ коментатори искажуваат најтежок вид закани , никој не реагира, ФБ бил над законот на РМ...наводно вербален деликт не само што е декриминализиран, туку не треба ни граѓански да се гони ( парично да се казнува)..Aко јас потикнувам на јавен говор геноцид или злосторства против човештвото, или преку интернет истото го потикнувам е кривично дело, што немора навистина да се случи некое злосторство против човештвото или шта ја знам, ако сум обвинет за некое кривично дело и ако сакам да заштитам некого со тоа што јас ке го признаам истото во пракса судијата е со врзани раце и мора да ме осуди значи тука се завршува постапката околу вината, а продолжува околу одмерување на кривична санкција, ти кажав незбори глупости смешен си.
Амди Бајрам опција, јазичето на вагата...Кој тоа? Тупурко?
Тупурко опција?