За мажите: тесна или широка вагина?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Супер си е темава..доста само нас не кудевте..ај малце да ја свртиме топкава....
Иначе најубо си е нормална така, да не е премала зш и од то немат многу фајде..:pos:

абе тесна ама умерено тесна не да не го збира ко шо си пишала у првиот пост бе forune :)

........... а сум имал и една еееептен тесна,неможев да и го бутнам, дали некој имал слично искуство,абе едноставно тесно пиче ,суво едвај на крајот и го плеснав до пола едвај завршив работа и типката ми вика дека сите до сега едвај и го напикувале и дека има комплекс од тоа и така.
Ова е еден проблем со неконтролирано грчење на еден вагинален мускул, и може да биде непријатно за двете страни.Пробај да ја притиснеш благо со прстите на околу 2-3 смм под папокот истовремено кога ке сакаш да пенетрираш во неа.Се работи за еден нерв кој е поврзан...... . Инаку по темата , можеби е важно широка или тесна се до оној случај кога сексот не стане еден од односот преку кој се изразува чуство на љубов , е тогаш не ни помислуваш на широко или тесно.Ако од друга страна се земе во предвид и фактот дека една една добра и квалитетна предигра е многу поважен дел од самата пенетрација , тогаш дилемата е занемарлива :icon_lol:

ni tesna ni siroka,sto ke mi e siroka kako kofa u bunar da spustam nigde da ne zakaca :helou:

Ова мене ми личи до негде на реторичко прашање. Јас сум за тесна секако, особено после едно ептен фино искуство со тесна пичка летово.

Многу смешни коментари има околу темава.Предлагам сите оние кои ставаат епитети од типот на „кофа„ или „бунар„ , пред да напишат нешто такво нека си ги измерат курињата , па постот да почне : имам монструм 25 ка и мразам да ми клапа некаде :icon_lol: .Ама да не има некоја бубуљица меѓу нозе, па и фиџан за кафе да му изгледа како манастирски бунар :toe:

Kako bese onaa:
"Na podaren konj zabite ne mu se gledaat"
so e bitno kakva e bitno e da uzivas... upsss.... da uzivame de:icon_lol:

А може ли едно офф топик питање...

Битно ли ви е вагината да е мазна симетрична, те усните да се еднакви , или, смета ли ви ако има некој опуштен дел од неа као шо ги има кај некои и на двете страни или само на едната ... се едно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom