Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
astrion напиша:Сум имал добар секс и со тесна млада и со широка влажна 40 годишна пи**а,и во двата случаја ми беше убаво,ама заклучив дека у тесна пичка по може да го контролираш свршувањето исто така у тесната после 20-30 минути пентрација ми беше к**от способен да пробие зид,незнам што е финтата дали дека нон стоп у тесно го осеќаш ептен,ти станува се поголем и поголем,јас кога бев со таа тесна пи*ка(женска) нон стоп ја дуп*в над 1 час само пентрација и тоа со убрзани експлозивни движења,се осекав како Рон Џереми,и на крајот обавезно и завршував со анален секс,мада ретко го практикувам ама после саат ипол секс у тесно пи*е веќе не си го осеќав па морав малакот да го пикнам на уште потесно за да свршам,инаку тоа е моето мислење за тесните пич. а сум имал и една еееептен тесна,неможев да и го бутнам, дали некој имал слично искуство,абе едноставно тесно пиче ,суво едвај на крајот и го плеснав до пола едвај завршив работа и типката ми вика дека сите до сега едвај и го напикувале и дека има комплекс од тоа и така.
divine напиша:Колку што се разбирам од проблемов ... не ќе да им се е*ело на типките![]()
Oва ти сериозно?lukumce напиша:Луѓе дупка си е дупка , независно од нејзината големина
А, извини, има разлика.USB и paralel port, неможе никако да биде исто, за банана плагче за слушалки и звучки па ич да не праиме муабетAcid напиша:Oва ти сериозно?
Значи во недостаток на женка, не е проблем да си го брцнеш во USB-то на компјутерот?