За мажите: тесна или широка вагина?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе што се играте ако некој сака широка подобро нека си го стави во бунар :baeh:

Јас сакам пичка, секаква, ама претпочитам онаква: секогаш спремна, податлива.

mene ama ic ne mi e bitno dali e tesna ili siroka ... ako pruza dobar sex, ako uzivam ja i uziva i ona ma i neka raga ako saka :)

ja ne prebiram mnogu mnogu dali e tesna shiroka uska mala golema debelka slabichka ne biram

A be sea..siroka, tesna, dlaboka, plitka....nemozeme da se karame za toa...razlika vo vkusovite jebi ga...nemozete da kazete deka nema covek so saka siroka....sekogas ke se najde nekoj...mene na primer ne mi e vazno dali ke e siroka ili tesna...bitno e da e TESNA!!! :)))

Не знам широка како изглеа, дали дека не сум налетал во животов на таква или па до нешто друго ќе е...којзнае:raz::pos:

Сум имал добар секс и со тесна млада и со широка влажна 40 годишна пи**а,и во двата случаја ми беше убаво,ама заклучив дека у тесна пичка по може да го контролираш свршувањето исто така у тесната после 20-30 минути пентрација ми беше к**от способен да пробие зид,незнам што е финтата дали дека нон стоп у тесно го осеќаш ептен,ти станува се поголем и поголем,јас кога бев со таа тесна пи*ка(женска) нон стоп ја дуп*в над 1 час само пентрација и тоа со убрзани експлозивни движења,се осекав како Рон Џереми,и на крајот обавезно и завршував со анален секс,мада ретко го практикувам ама после саат ипол секс у тесно пи*е веќе не си го осеќав па морав малакот да го пикнам на уште потесно за да свршам,инаку тоа е моето мислење за тесните пич. а сум имал и една еееептен тесна,неможев да и го бутнам, дали некој имал слично искуство,абе едноставно тесно пиче ,суво едвај на крајот и го плеснав до пола едвај завршив работа и типката ми вика дека сите до сега едвај и го напикувале и дека има комплекс од тоа и така.

astrion напиша:
Сум имал добар секс и со тесна млада и со широка влажна 40 годишна пи**а,и во двата случаја ми беше убаво,ама заклучив дека у тесна пичка по може да го контролираш свршувањето исто така у тесната после 20-30 минути пентрација ми беше к**от способен да пробие зид,незнам што е финтата дали дека нон стоп у тесно го осеќаш ептен,ти станува се поголем и поголем,јас кога бев со таа тесна пи*ка(женска) нон стоп ја дуп*в над 1 час само пентрација и тоа со убрзани експлозивни движења,се осекав како Рон Џереми,и на крајот обавезно и завршував со анален секс,мада ретко го практикувам ама после саат ипол секс у тесно пи*е веќе не си го осеќав па морав малакот да го пикнам на уште потесно за да свршам,инаку тоа е моето мислење за тесните пич. а сум имал и една еееептен тесна,неможев да и го бутнам, дали некој имал слично искуство,абе едноставно тесно пиче ,суво едвај на крајот и го плеснав до пола едвај завршив работа и типката ми вика дека сите до сега едвај и го напикувале и дека има комплекс од тоа и така.

Колку што се разбирам од проблемов ... не ќе да им се е*ело на типките:pos:

divine напиша:
Колку што се разбирам од проблемов ... не ќе да им се е*ело на типките:pos:

A na 40 годишната влажната,оти не кажуваш за неа а:pos: а за таа тесната после ја навлажнив ја набутав у филм,инаку не се ангажирам многу за некоја шо не ми е по кејф,да ја лижам да ја дразнам,одма го пикам право она сама ке си се подмачка :pos:

Луѓе дупка си е дупка , независно од нејзината големина

lukumce напиша:
Луѓе дупка си е дупка , независно од нејзината големина
Oва ти сериозно?
Значи во недостаток на женка, не е проблем да си го брцнеш во USB-то на компјутерот?

Acid напиша:
Oва ти сериозно?
Значи во недостаток на женка, не е проблем да си го брцнеш во USB-то на компјутерот?
А, извини, има разлика.USB и paralel port, неможе никако да биде исто, за банана плагче за слушалки и звучки па ич да не праиме муабет:pos:

HAHAHA ! Prva bracna nok :

- dDragi... daj be, pikni eden prst...

- e, sega aj.. uste eden...

- slusaj daj pikni tri...

- najdobro ke e cela raka...

- ej, slusaj... daj pikni ja i drugata....

- e.... , aj sega plesni si gi racete !!!!!!

- Ne moze be draga, tesna e .....

- EEEEEEEEEE, TESNA E !!!!!!!!!!!!!!!

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Епа потесна е подобро
освен ако не планирате да дупите со нога

Абе нормално е дека секое машко его сака да биде осетено додека пенетрира :sekss: ..... ако додека јас ја "матам"...таа гледа телевизија..... со турпија си ги средува ноктите... или чита љубовен роман..... тогаш може само едно да се коментира: "Houston, we got a problem:ija: "..... т.е. ми е многу мал или таа е многу широка :icon_redf

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom