Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не дојде до заблуда, па твојов совет да го послушаат младите Кајганџии и да „изматат” многу млади Кајганџиња...lucky напиша:Kade? Najcesto svrsuva vo mene.
A koga vece svrsuva nadvor (ponekogas), toa najcesto e na moite gradi, ili pak vo usta.
Дивајн напиша:Прашање на вкус па треба да пробам за да знам дали сакам или не? Не е доволно гадна самата помисла на тој чин? Јас се извинувам што ќе сум контра многуте присутни ама покурвинско нешто ми нема ... така јас мислам, а не сум пробала, може се лажам ама факт дека нема ни да пробам точка.
п.с. Не споредувајте со голтање дека не е исто.
Поздрав :wink:
Dolphin напиша:Се надевам дека порасна за овие година и пол... Гадно бе. Аман Дивајн, до кога со тие стереотипи, ќе ти помине животот, а ти уште немаш почнато да уживаш. Пред постов ти љубов немаш осетено и не знаеш што е, се надевам дека после ова ти се случило...
Иначе веруј има и покурвински работи, ама треба да си горда кога со љубениот ќе правиш курвински работи, и ќе му бидеш курва, курвичка, ороспија, како сакаш кажи што повеќе можеш...
Дивајн напиша:Ако ми изгледа гадно свршување во фаца, не сум осетила љубов?:nemoguce: :nemoguce: :nemoguce:
Уште да ми имаше смисла муабетов и ќе признаев дека е така, само за тебе.
Bratot напиша::kesa: lol,ej kraj na programata bea postovite, "spric-spric":smeshko:
Abe site nie maskite barame da e neli "dama na ulica,a kurva u krevet" ,a zenskite se mnooooguuu poperverzni od maskite,samo im treba vreme:wink:
I edno prasanje sea,bidejki postojat i takvi zlocesti devojki sto otkako ke ti dozvolat da im svrsis na lice posle toa sakaat da te polubat ,lol,i toa so izgovor "ako jas mozam da ne se gadam od tebe zasto ti se gadis da me poljubis " :lud: Da ne mu se slucilo na nekoj ova?Ili pak nekoja devojka da pobarala ovakvo neso?
:jaj:
Dolphin напиша:Не на лице... ВО УСТА кога ќе им свршам често после тоа ги залапувам. Па мајку му, она ужива во тоа, а ти ќе се гадиш од своето? ПФФФФФФФФФ....
Па ако некоја бре нејќе да голтне, не е опуштена, ново и е чудно, и свршувам во уста, и после тоа ја залапувам, земам при тоа во мојата уста дел од спермата и и покажувам дека голтањето не е страшно и дека е природна работа...
Bratot напиша::kesa: lol,ej kraj na programata bea postovite, "spric-spric":smeshko:
Abe site nie maskite barame da e neli "dama na ulica,a kurva u krevet" ,a zenskite se mnooooguuu poperverzni od maskite,samo im treba vreme:wink:
I edno prasanje sea,bidejki postojat i takvi zlocesti devojki sto otkako ke ti dozvolat da im svrsis na lice posle toa sakaat da te polubat ,lol,i toa so izgovor "ako jas mozam da ne se gadam od tebe zasto ti se gadis da me poljubis " :lud: Da ne mu se slucilo na nekoj ova?Ili pak nekoja devojka da pobarala ovakvo neso?
:jaj: