За девојките/жените: "шприц-шприц"

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сакате вашиот партнер да сврши на вас?

• Вкупно гласачи
    149
jas mislam deka si zaboravil da dodades uste edna varijanta :) pokraj tabanite mozebi ke imash zelba da i spricnesh i vo uvoto :):pos2:

toa ti e vo ekstremite potrebi

Kade? Najcesto svrsuva vo mene.
A koga vece svrsuva nadvor (ponekogas), toa najcesto e na moite gradi, ili pak vo usta.

lucky напиша:
Kade? Najcesto svrsuva vo mene.
A koga vece svrsuva nadvor (ponekogas), toa najcesto e na moite gradi, ili pak vo usta.
Да не дојде до заблуда, па твојов совет да го послушаат младите Кајганџии и да „изматат” многу млади Кајганџиња... :)
Објасни дека користиш некои контрацептивни средства (таблети). Или пак, ти едноставно ги пресметуваш неплодните денови?

Дивајн напиша:
Прашање на вкус па треба да пробам за да знам дали сакам или не? Не е доволно гадна самата помисла на тој чин? Јас се извинувам што ќе сум контра многуте присутни ама покурвинско нешто ми нема ... така јас мислам, а не сум пробала, може се лажам ама факт дека нема ни да пробам точка.
п.с. Не споредувајте со голтање дека не е исто.
Поздрав :wink:

Се надевам дека порасна за овие година и пол... Гадно бе. Аман Дивајн, до кога со тие стереотипи, ќе ти помине животот, а ти уште немаш почнато да уживаш. Пред постов ти љубов немаш осетено и не знаеш што е, се надевам дека после ова ти се случило...

Иначе веруј има и покурвински работи, ама треба да си горда кога со љубениот ќе правиш курвински работи, и ќе му бидеш курва, курвичка, ороспија, како сакаш кажи што повеќе можеш...

Ne koristam kontraceptivni sredstva, no gi presmetuvam plodnite denovi. dosega bilo dosta uspesno.

Dolphin напиша:
Се надевам дека порасна за овие година и пол... Гадно бе. Аман Дивајн, до кога со тие стереотипи, ќе ти помине животот, а ти уште немаш почнато да уживаш. Пред постов ти љубов немаш осетено и не знаеш што е, се надевам дека после ова ти се случило...

Иначе веруј има и покурвински работи, ама треба да си горда кога со љубениот ќе правиш курвински работи, и ќе му бидеш курва, курвичка, ороспија, како сакаш кажи што повеќе можеш...

Ако ми изгледа гадно свршување во фаца, не сум осетила љубов?:nemoguce: :nemoguce: :nemoguce:
Уште да ми имаше смисла муабетов и ќе признаев дека е така, само за тебе.

Дивајн напиша:
Ако ми изгледа гадно свршување во фаца, не сум осетила љубов?:nemoguce: :nemoguce: :nemoguce:
Уште да ми имаше смисла муабетов и ќе признаев дека е така, само за тебе.

Нормално дека ќе ти нема смисла муабетот. Видиш апропо темава да продолжам, девојките кои што им е убаво тоа свршување на кожа (на било кој дел од тело), ќе разберат и ќеима смисла. Девојките кои што им е гадно тоа или било што од другите n работи тебе што ти се гадни, ЕДНОСТАВНО, НЕЛИ, немаат капацитет да сватат некои работи...

Него, нејсе, уште нешто од темава...

Да знаете кој филинг е кога она ќе ми направи “шприц-шприц“ на фаца дур ја лижам т.е. кога ќе ми исквирта... мх мх мххххх

:kesa: lol,ej kraj na programata bea postovite, "spric-spric":smeshko:

Abe site nie maskite barame da e neli "dama na ulica,a kurva u krevet" ,a zenskite se mnooooguuu poperverzni od maskite,samo im treba vreme:wink:

I edno prasanje sea,bidejki postojat i takvi zlocesti devojki sto otkako ke ti dozvolat da im svrsis na lice posle toa sakaat da te polubat ,lol,i toa so izgovor "ako jas mozam da ne se gadam od tebe zasto ti se gadis da me poljubis " :lud: Da ne mu se slucilo na nekoj ova?Ili pak nekoja devojka da pobarala ovakvo neso?
:jaj:

Bratot напиша:

Abe site nie maskite barame da e neli "dama na ulica,a kurva u krevet" ,a zenskite se mnooooguuu poperverzni od maskite,samo im treba vreme:wink:

I edno prasanje sea,bidejki postojat i takvi zlocesti devojki sto otkako ke ti dozvolat da im svrsis na lice posle toa sakaat da te polubat ,lol,i toa so izgovor "ako jas mozam da ne se gadam od tebe zasto ti se gadis da me poljubis " :lud: Da ne mu se slucilo na nekoj ova?Ili pak nekoja devojka da pobarala ovakvo neso?

Не на лице... ВО УСТА кога ќе им свршам често после тоа ги залапувам. Па мајку му, она ужива во тоа, а ти ќе се гадиш од своето? ПФФФФФФФФФ....

Па ако некоја бре нејќе да голтне, не е опуштена, ново и е чудно, и свршувам во уста, и после тоа ја залапувам, земам при тоа во мојата уста дел од спермата и и покажувам дека голтањето не е страшно и дека е природна работа...

Dolphin напиша:
Не на лице... ВО УСТА кога ќе им свршам често после тоа ги залапувам. Па мајку му, она ужива во тоа, а ти ќе се гадиш од своето? ПФФФФФФФФФ....

Па ако некоја бре нејќе да голтне, не е опуштена, ново и е чудно, и свршувам во уста, и после тоа ја залапувам, земам при тоа во мојата уста дел од спермата и и покажувам дека голтањето не е страшно и дека е природна работа...

:bravo:за начинот на опуштањето на девојката.
Е сега, дали голтањето е природна работа е доста дискутабилно. Тоа би му дошло дека се што доаѓа од нашата внатрешност природно е пак да си го вратиме назад? Или грешно разбрав?:raz:
Јас не би рекла дека е природна работа, туку е работа што на некој му се допаѓа и ја прави, а на некој не:toe:. Тоа треба да е личен избор, нели?

...pochetok na kanibalizam e "gutanjeto"...ccccc...ne sum za takvi igrici so "belkovinite"...definitivno.:tv:

i imam svrseno na bivsata u usta nekolku pati bez da i kazam deka svrsuvam... pri kraj ona vekje se navikna :s

sega koga kje se setam na toa se osekjam ko seljak .... ama ne se zaborava chuvstvoto :)))

Bratot напиша:

nou vej brat, ako sum svrsil u usta trazam mienje na zabi odma :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom