Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FortunE напиша:Можеби затоа што не знаат во моментот на кој дел од грбот ќе осетат шприцање :poos: Можеби ги пали неизвесноста, а не глетката![]()
Што е интересно во грбот?
Никола напиша:не бе, не ме пали тоа, не сакам да гледам разлигавена со сперма девојка.. замисли кога ќе и свршиш на неа да ти каже, ај гушни ме сега, а целата е леплива. и да се забрише пак ќе остане тоа, и како после пак да се онадите?
Какви сте вие жените значи. Им наби комплекс на повеќето мажи. Секогаш ќе им се ствара оваа слика кога ќе лижнат цицка или стомаче. :?schtranga напиша:aa veli : pred decko mi da dojde bese tuka eden drug i so toj se muvam taka ponekad i toj mi svrsi na stomaceto i taman se izbrisav so tempo i se izlezuvame uste i odednas mi se javuva ovoj drugiot deka ke dojde odma na brzina go sutnav ovoj i nemav vreme ni da se istusiram i doaga ovoj drugiot pocnuva da me baknuva , da me lizi po cicinjata i stomaceto :shock:![]()
![]()
:poos:
Еве, зошто си девојка која ја интересира, за тебе припремив еден „периодичен систем на палење при свршување”:sweet chick напиша:Aj edno prasanje za maskite-Vi se pravi li merak ako svrsite na devojkata,ne e bitno dali na stomak,gradi,lice...dali toa ve pali ili samo onaka?Ili sto?
Jas sakam koga tipot mi svrsava na stomak,nekako slatko mi e,pa posle on me brise,itn,itn...a mi se ima deseno dva pati u usta i morav da goltam,sea mene iskreno ne mi bese gadno ili nesto taka,samo malku mi bese glupa pomislata deka mi svrsava u usta,ali nema veze..a i uste edno prasanje za maskite:Ve pali koga svrsavate u usta,taka???
Acid напиша:Еве, зошто си девојка која ја интересира, за тебе припремив еден „периодичен систем на палење при свршување”:
1. Свршување во уста со голтање до последна капка.
2. Свршување во уста.
3. Свршување на лице.
4. Свршување на цицки.
5. Свршување на газе.
6. Свршување на стомак/грб.
7. Свршување на штикла.
8. Свршување.
Затоа е на 7-мо место. :wink:Macedonian напиша:Абе све е во ред, ама тоа болдираното...![]()
Acid напиша:Еве, зошто си девојка која ја интересира, за тебе припремив еден „периодичен систем на палење при свршување”:
1. Свршување во уста со голтање до последна капка.
2. Свршување во уста.
3. Свршување на лице.
4. Свршување на цицки.
5. Свршување на газе.
6. Свршување на стомак/грб.
7. Свршување на штикла.
8. Свршување.