За девојките/жените: "шприц-шприц"

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сакате вашиот партнер да сврши на вас?

• Вкупно гласачи
    149
Acid напиша:
Еве, зошто си девојка која ја интересира, за тебе припремив еден „периодичен систем на палење при свршување”:

1. Свршување во уста со голтање до последна капка.
2. Свршување во уста.
3. Свршување на лице.
4. Свршување на цицки.
5. Свршување на газе.
6. Свршување на стомак/грб.
7. Свршување на штикла.
8. Свршување.

Znaci sepak moite pretpostavki bile tocni..:aplauz: -najveke ve pali koga ke svrsite u usta so goltanje do posledna kapka,a?Ama ne mi e jasno zasto?Nekoj lud filing imate ili sto?A drugi odgovori ne gleam,znaci site isto razmisluvate,a?Znaev:baeh:

sweet chick напиша:
Znaci sepak moite pretpostavki bile tocni..:aplauz: -najveke ve pali koga ke svrsite u usta so goltanje do posledna kapka,a?Ama ne mi e jasno zasto?Nekoj lud filing imate ili sto?A drugi odgovori ne gleam,znaci site isto razmisluvate,a?Znaev:baeh:
Додека ви свршуваме во уста(првиот пат) На СИТЕ ама на тотално сите вклучувајки ме и мене ни поминува низ глава „владеам со тебе, леле што ти правам“, мене лично понекад ми поминува и мисла „курво една, којзнае колку си ги земала до сеа“,нормално, ако е некоја нова и е желна самата да го земе, така да кога орално задоволуваш некого, знај дека со тоа го носиш на врв на неговата слава, да знае машко дека на некоја и го бутнал у уста, за него тоа е нешто свето...:pusk: :)

sweet chick напиша:
Зошто е најубаво и најгнасно во исто време. Филингот е неверојатен. Ако не си голтнала сеуште (и/или ти е гад:icon_roll), направи еден мал тест. Еден ден пуши му го на дечко ти и остави го да сврши на страна, а другиот ден (после секс) пуши му го со кондомот на него и остај го „да ти сврши” во уста. Ќе ја забележиш разликата во неговото задоволство...

sosema nezadolzitelno

Jas sum homoseksualec i obozavam da mi svrsuvaat kade ke posakaat.
Go otvoriv ovoj vtor juzer na forumov za da lecam frustracii. :helou:

Izvinete za of-topicot, moze da se vratime na temata.

Обожавам да свшувам на лице

Najubavo e na stomak ili na gradi!

Koga ke svrsi i jas sum najcesto najvozbudena i sakam da mi svrisi na tvrdite bradavidi bas da mi gi spricne :vozbud: :vozbud:

Додека ви свршуваме во уста(првиот пат) На СИТЕ ама на тотално сите вклучувајки ме и мене ни поминува низ глава „владеам со тебе, леле што ти правам”, мене лично понекад ми поминува и мисла „курво една, којзнае колку си ги земала до сеа”,нормално, ако е некоја нова и е желна самата да го земе, така да кога орално задоволуваш некого, знај дека со тоа го носиш на врв на неговата слава, да знае машко дека на некоја и го бутнал у уста, за него тоа е нешто свето...
adult024.gif
:)

Што зборуваш бре? Ако стварно тоа е тоа што ви поминува низ глава... За жалење...

schtranga напиша:
moram da napisam nesto tuka sea uvek koga ke vlezam u ova tema mi teknuva na toa ... bese pred 3 godini...imam edna odlepena drugarka , na fakultet e u skopje i ednas idam ja tamu da ja zirnam zivee u stan zaedno so 3 cimerki, i taa samo so go isprakase nejziniot decko da si odi...sednavme kafe da pieeme a taa ne moze da prestane da se smee, ja prasuvam so ti e ma na tebe ??Taa veli : pred decko mi da dojde bese tuka eden drug i so toj se muvam taka ponekad i toj mi svrsi na stomaceto i taman se izbrisav so tempo i se izlezuvame uste i odednas mi se javuva ovoj drugiot deka ke dojde odma na brzina go sutnav ovoj i nemav vreme ni da se istusiram i doaga ovoj drugiot pocnuva da me baknuva , da me lizi po cicinjata i stomaceto :shock: :pov: :pov: :pov: :poos:

bjaaaaaaaaaaaaak maski da vi kazam treba stvarno da pazite so kakvi si imate rabota , mani toa pa koga mi udri u glava so mislete devojki vi doaga fraerot i saka da imate oralen sex a pred toa mozda ebel druga so uste poloso bez kondom pa ne se ni istusiral a vie nemate pojma za toa :shock: :pov: :zid:
e ova go citav porano no ne replicirav, nemav vreme ili taka neso ... no vistina tipot ksmetlija bil do nemaj kade ... no da se nadovrzam so slicna slucka na eden poznanik. Vo net kafeto kade shto rab. se vrtka edna okolna opospija (koj ke se prepoznae neka cuti) :) I eden tipac koj ne znaese koja e i kakva e pocna da i se pushta e ovaa ne ceka maslinka i ja prifati igrata ... i demek se fatija ili shoznam a ni e ni bitno , interesnopto e sledniot den taa vo WC mu go pushi na eden svrshuvaat rabota, i po 20tina min ili pola saat doaga drugiot udvaracov ... i sednuvaat na masa se lapaat :) leeej ludo beshe se otepav od smeenje ama kiselo se smeev mi se gadese :vozbud:

Сакам да и свршам кај што ќе стигнам...(мислам за телото)...
лице...гради...стомак...нога...онака...еден туш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom