За девојките/жените: "шприц-шприц"

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сакате вашиот партнер да сврши на вас?

• Вкупно гласачи
    149
Можеби затоа што не знаат во моментот на кој дел од грбот ќе осетат шприцање :poos: Можеби ги пали неизвесноста, а не глетката :pos:

FortunE напиша:
Можеби затоа што не знаат во моментот на кој дел од грбот ќе осетат шприцање :poos: Можеби ги пали неизвесноста, а не глетката :pos:

i toa sto vikas ... moze da e ...

Насвугде бе ако сака таа, пошто мене ми е гаље каде, важно да свршам. Хехехе!

moram da napisam nesto tuka sea uvek koga ke vlezam u ova tema mi teknuva na toa ... bese pred 3 godini...imam edna odlepena drugarka , na fakultet e u skopje i ednas idam ja tamu da ja zirnam zivee u stan zaedno so 3 cimerki, i taa samo so go isprakase nejziniot decko da si odi...sednavme kafe da pieeme a taa ne moze da prestane da se smee, ja prasuvam so ti e ma na tebe ??Taa veli : pred decko mi da dojde bese tuka eden drug i so toj se muvam taka ponekad i toj mi svrsi na stomaceto i taman se izbrisav so tempo i se izlezuvame uste i odednas mi se javuva ovoj drugiot deka ke dojde odma na brzina go sutnav ovoj i nemav vreme ni da se istusiram i doaga ovoj drugiot pocnuva da me baknuva , da me lizi po cicinjata i stomaceto :shock: :pov: :pov: :pov: :poos:

bjaaaaaaaaaaaaak maski da vi kazam treba stvarno da pazite so kakvi si imate rabota , mani toa pa koga mi udri u glava so mislete devojki vi doaga fraerot i saka da imate oralen sex a pred toa mozda ebel druga so uste poloso bez kondom pa ne se ni istusiral a vie nemate pojma za toa :shock: :pov: :zid:

ја иам разни фетиши бе..поштуем цурата да ми го дае половиот нејзин сок директ у уста клекната врз мене со дундата.
ја би си го излижал и сфојот сок бе..али да е размачкан по грб или стомак кај цурата...(од нас за нас) ;)
а ја кај сакам да онодуем..шо знам сегде..а пошо ја сакам сегде а цуриве денешни се нешо пребираат и далеку се од разбијање табуа,јеби га..ќе остааме да избираат кај сакаат.

Никола напиша:
не бе, не ме пали тоа, не сакам да гледам разлигавена со сперма девојка.. замисли кога ќе и свршиш на неа да ти каже, ај гушни ме сега, а целата е леплива. и да се забрише пак ќе остане тоа, и како после пак да се онадите?

Ти се гушкаш со девојката после свршување :?: :!: :?: :!: :?:

:shock: :shock: :shock: :razmislu: :razmislu: :razmislu:

Ми се скрши уште еден филм да ти кажам (Дедо Мраз не постои, Супермен остана инвалид, Марадона е наркоман, Џорџ Мајкл е педер, Никола се гушка после секс.....)

Делфине, рече замисли да ти каже така девојката, а не кога ја гушка :pos: :pos: :pos: :P

schtranga напиша:
aa veli : pred decko mi da dojde bese tuka eden drug i so toj se muvam taka ponekad i toj mi svrsi na stomaceto i taman se izbrisav so tempo i se izlezuvame uste i odednas mi se javuva ovoj drugiot deka ke dojde odma na brzina go sutnav ovoj i nemav vreme ni da se istusiram i doaga ovoj drugiot pocnuva da me baknuva , da me lizi po cicinjata i stomaceto :shock: :pov: :pov: :pov: :poos:
Какви сте вие жените значи. Им наби комплекс на повеќето мажи. Секогаш ќе им се ствара оваа слика кога ќе лижнат цицка или стомаче. :?

штранга интересно ова твоето.
Јас искрено кажано, не би сакал да сум у таква ситуација, ама што знам секому може да се деси. :wink:

Инаку во право е Ацид, некои жени се навистина навистина ...(неам ни коментар искрено)

Aj edno prasanje za maskite-Vi se pravi li merak ako svrsite na devojkata,ne e bitno dali na stomak,gradi,lice...dali toa ve pali ili samo onaka?Ili sto?

Jas sakam koga tipot mi svrsava na stomak,nekako slatko mi e,pa posle on me brise,itn,itn...a mi se ima deseno dva pati u usta i morav da goltam,sea mene iskreno ne mi bese gadno ili nesto taka,samo malku mi bese glupa pomislata deka mi svrsava u usta,ali nema veze..a i uste edno prasanje za maskite:Ve pali koga svrsavate u usta,taka???

sweet chick напиша:
Aj edno prasanje za maskite-Vi se pravi li merak ako svrsite na devojkata,ne e bitno dali na stomak,gradi,lice...dali toa ve pali ili samo onaka?Ili sto?

Jas sakam koga tipot mi svrsava na stomak,nekako slatko mi e,pa posle on me brise,itn,itn...a mi se ima deseno dva pati u usta i morav da goltam,sea mene iskreno ne mi bese gadno ili nesto taka,samo malku mi bese glupa pomislata deka mi svrsava u usta,ali nema veze..a i uste edno prasanje za maskite:Ve pali koga svrsavate u usta,taka???
Еве, зошто си девојка која ја интересира, за тебе припремив еден „периодичен систем на палење при свршување”:

1. Свршување во уста со голтање до последна капка.
2. Свршување во уста.
3. Свршување на лице.
4. Свршување на цицки.
5. Свршување на газе.
6. Свршување на стомак/грб.
7. Свршување на штикла.
8. Свршување.

Acid напиша:
Еве, зошто си девојка која ја интересира, за тебе припремив еден „периодичен систем на палење при свршување”:

2. Свршување во уста.
3. Свршување на лице.
4. Свршување на цицки.
5. Свршување на газе.
7. Свршување на штикла.
8. Свршување.

Абе све е во ред, ама тоа болдираното... :pos:

Acid напиша:

2. Свршување во уста.
3. Свршување на лице.
4. Свршување на цицки.
5. Свршување на газе.
7. Свршување на штикла.
8. Свршување.

абе батчко....се повеќе и повеќе ме изненадуваш ......:toe::toe::aplauz::aplauz::zlo::zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom