Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.538
- Поени од реакции
- 35.615
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Џој ту д в'рлд!Кристално јасно ми е, и мене ми е поубаво да свршам со лижење место со мастурбација.
За овој дел се согласуваме.
ro:Зависи зошто.Не се согласувам со тоа дека ако НЕ САКАМ да ми сврши каде било на мене сум ПООГРАНИЧЕНА од онаа што сака.
Ако не сакаш затоа што се гадиш - тоа е сосема во ред.
Ако не сакаш затоа што "тоа го правеле курвите" - тогаш си ограничена,
Личен избор е, нормално. Ама тој личен избор се однесува на сексот. А за секс е потребен партнер. И веруј дека со тој избор, одлучуваш колку на партнерот би му била интересна сексуалната игра. А погоре веќе се согласивме дека интензитетот на оргазмот зависи и од шприцањето... Така да, мора да се согласиш дека сексот со шприцкање е подобар од оној без. :wink:Прашање на личен избор е тоа, и во повеќето случаи е условено со гадењето од сперма.
Немора, ама секогаш ја согледуваме.Мора малку да ја согледате и женската страна нели?
А ако мажот за време на сексот има блутут слушалка и само он го слуша ѕвонењето? :pos2:Кажа дека без шприцање целиот секс би пропаднал, нема потреби од глупи споредби со телефони. Колку што сум информирана, телефоните не се дел од сексот, а нивното ѕвонење го расипува сексот и за двајцата партнери, не само за машкото.:wink:
Доста ми е од темава. Само ќе вртиме во круг...
Viva el ejaculation. :cumshot:
Само една финална порака до wannabe-феминистката.Ко се бије, тај се воли...:pos2::pos2:
Маживе значи сакаат се да добијат, секое задоволство да им е пружено а, кога женско ке побара да не се дискутира за интимниот живот во друштво тоа е премногу нели? :nesum:
Зошто мора се да биде по ваш(машки) гз?
Ако има љубов и ако партнерката се изјасни дека не е за во уста, тогаш треба да си се помирите со тоа. Крај краева си има место за кај е тоа, а и кондомине не се измислени за џабе, да прскате кај стигнете. Е сеа, на кој му е убаво супер, мене не ми се допаѓа идејата.
Очигледно дека не ти е јасно за што станува збор на темава.
Ние ја почитуваме одлуката доколку вие не сакате да прскаме по вас.
Збориме за тоа како ни е поубаво кога ќе ве испрскаме.