Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошто сум љубител на кладби од секаков вид (последен пат се кладев за тоа колку години е Фабрегас, и нормално изгубив, уште должам пиво), ова нешто дефинитивно ќе го предложам на некои две.Немаат гајле девојчињава ,баш пред некое време изгубив облог на ваква кладба .Додека да трепнам, се изналижаа и ми го собраа кешот .
Аха.Пред две години.Пијани бевме двете и така.Не е дека се палиме една на друга,него онака чисто ради забава,глупости шотијазнам.
И како мислиш,девојките се гледаат поинаку :збунето:
Hehehehe е добро де не најдобра другарка.Не. Ни на крај памет да се залапам со другарка. Мене грдо ми е тоа.
И глупи ми се тие работи ај да видиме како е ќе се залапаме. Тинејџерски будалаштини. Глупости во боја.
Боље ќе се залапам со некоја убава друга непозната девојка него со најдобра другарка![]()
Hehehehe е добро де не најдобра другарка.
Ми беше зборот важно да е со женско, ама пишав со другарка, пошо јас само најдобри другарки имам видено, затоа
Ми се надрви на темава,дали сум нормален?![]()
Хахаааа....не ме интересира процентуалност...само реалностЗашто да не ?
Читав негде дека у Шпанија секоја четврта жена имала некакво „блиско“ искуство со друга жена. сега тука веројатно се срамат да признаат или ...![]()