Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Паа... се гледаат поинаку во споредба со машките... како некоја си симпатија, шо знам...
Пример:1. Си слушнала или видела двајца машки да се лапаат? Ама да не се Геј
Уствари тоа никогаш нема да се случи, со гаранција кажано
Мразам овакви испади за ATENTION...Тоа го прават само за да бидат забележани...Јас не би никогаш.
мое мислење само :smir::back:Бевме сами дома и не,не се фалевме после тоа као ејјј се лапавме вчера :helou: .
Ме заболе дали се пишува со голема буква или мала, јас си имам свои правила и пропоси во пишување, а рачно на хартија пишувам со букви на латиница и кирилица измешано !!!(од кога геј се пишува со голема буква?) во никој случај.
Мислев дека некој ке објасни подетално, уствари и самите не знаете зашо се случило тоа.Не е симпатија.Таква беше ситуацијата,ептен бевме опуштени од алкохолот и муабети,емоции,среќа...и се деси онака...не знам зашто јас не го доживувам тоа како нешто wow&something special.
Бевме сами дома и не,не се фалевме после тоа као ејјј се лапавме вчера :helou: .
А ти лезбејка си?:uvo:сум видела двајца машки ама само да се бакнат,не и да се лапаат-не се геј
Е што е јасно?Се е јасно...
Не е лезбејка (ваљда, да не зборам у нејзино име), само појаснуваше пошто некој погоре имаше пишано нема мушки што се залапале а не се геј. Кој сме кај тоа, и јас имам видено двајца,значи мушки, да се лапаат и да не се геј.А ти лезбејка си?:uvo:
А ти лезбејка си?:uvo:
Јасно е дека нишо не е јасно:pos2:Е што е јасно?
Јасно е дека нишо не е јасно:pos2:
Се шалам.
=========================================================
Ко ке се опијаните не знаете да се контролирате е тоа е ЈАСНО:pos2:
Па јас чуди се зашо девојкиве избегаваат пиење, да не напраат некоја тешка глупост, а не дека не сакаат да пијат:pos2: