Пошто сум љубител на кладби од секаков вид (последен пат се кладев за тоа колку години е Фабрегас, и нормално изгубив, уште должам пиво), ова нешто дефинитивно ќе го предложам на некои две.Немаат гајле девојчињава ,баш пред некое време изгубив облог на ваква кладба .Додека да трепнам, се изналижаа и ми го собраа кешот .
Паа... се гледаат поинаку во споредба со машките... како некоја си симпатија, шо знам...Аха.Пред две години.Пијани бевме двете и така.Не е дека се палиме една на друга,него онака чисто ради забава,глупости шотијазнам.
И како мислиш,девојките се гледаат поинаку :збунето:
Hehehehe е добро де не најдобра другарка.Не. Ни на крај памет да се залапам со другарка. Мене грдо ми е тоа.
И глупи ми се тие работи ај да видиме како е ќе се залапаме. Тинејџерски будалаштини. Глупости во боја.
Боље ќе се залапам со некоја убава друга непозната девојка него со најдобра другарка
Абе убава ти е темава, зашто многу другарки се лапаат, од љубопитство. Мада на некои им станува и убаво, па знам случај од другарско лапање во врска си влегоа.Hehehehe е добро де не најдобра другарка.
Ми беше зборот важно да е со женско, ама пишав со другарка, пошо јас само најдобри другарки имам видено, затоа
Зашто да не ?Ми се надрви на темава,дали сум нормален?
Хахаааа....не ме интересира процентуалност...само реалност Се палам на лезбејки,тоа е :kesa:Зашто да не ?
Читав негде дека у Шпанија секоја четврта жена имала некакво „блиско“ искуство со друга жена. сега тука веројатно се срамат да признаат или ...