За девојките: Сте се залапале со девојка?

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Немаат гајле девојчињава ,баш пред некое време изгубив облог на ваква кладба .Додека да трепнам, се изналижаа и ми го собраа кешот .
Пошто сум љубител на кладби од секаков вид (последен пат се кладев за тоа колку години е Фабрегас, и нормално изгубив, уште должам пиво), ова нешто дефинитивно ќе го предложам на некои две.

Инаку не знам шо ќе се деси ако сум сведок на нешо такво, која реакција ќе ја имам меѓу нози :) пошто две женски мили особи у таква акција, ми е нешо невероватно. Их, да бев женска, гарант ќе бев лезбејка :)

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Аха.Пред две години.Пијани бевме двете и така.Не е дека се палиме една на друга,него онака чисто ради забава,глупости шотијазнам.

И како мислиш,девојките се гледаат поинаку :збунето:
Паа... се гледаат поинаку во споредба со машките... како некоја си симпатија, шо знам...
Пример:1. Си слушнала или видела двајца машки да се лапаат? Ама да не се Геј
Уствари тоа никогаш нема да се случи, со гаранција кажано

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не. Ниту пак се замислувам во таква ситуација. Не сум воопшто љубопитна по тоа прашање, ниту ме интересира како би било, не би се бакнала со женско воопшто.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Не! И никат тоа не би го напраила под никакви околности!! уфф гадно:/

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Не. Ни на крај памет да се залапам со другарка. Мене грдо ми е тоа.
И глупи ми се тие работи ај да видиме како е ќе се залапаме. Тинејџерски будалаштини. Глупости во боја.
Боље ќе се залапам со некоја убава друга непозната девојка него со најдобра другарка :icon_lol:

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Не. Ни на крај памет да се залапам со другарка. Мене грдо ми е тоа.
И глупи ми се тие работи ај да видиме како е ќе се залапаме. Тинејџерски будалаштини. Глупости во боја.
Боље ќе се залапам со некоја убава друга непозната девојка него со најдобра другарка :icon_lol:
Hehehehe е добро де не најдобра другарка.
Ми беше зборот важно да е со женско, ама пишав со другарка, пошо јас само најдобри другарки имам видено, затоа.
Се прифаќа

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Hehehehe е добро де не најдобра другарка.
Ми беше зборот важно да е со женско, ама пишав со другарка, пошо јас само најдобри другарки имам видено, затоа
Абе убава ти е темава, зашто многу другарки се лапаат, од љубопитство. Мада на некои им станува и убаво, па знам случај од другарско лапање во врска си влегоа.
А не си видел лезбејки? У последно време и низ град гледам лезбејски парови. Ептен е актуелно.

Ни на крај памет не ми е да се лапам со женско, ама никогаш не би го направила тоа со другарка. Глупо е! Кога веќе би морала да бирам би рекла со друга девојка него со другарка. Али не сум љубопитна во однос на тоа. :)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Ми се надрви на темава,дали сум нормален? :vozbud:

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
Ми се надрви на темава,дали сум нормален? :vozbud:
Зашто да не ?
Читав негде дека у Шпанија секоја четврта жена имала некакво „блиско“ искуство со друга жена. сега тука веројатно се срамат да признаат или ... :toe:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Зашто да не ?
Читав негде дека у Шпанија секоја четврта жена имала некакво „блиско“ искуство со друга жена. сега тука веројатно се срамат да признаат или ... :toe:
Хахаааа....не ме интересира процентуалност...само реалност :) Се палам на лезбејки,тоа е :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom