Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
, и ја ќе си купам едно Југо, пожелно да е на плин.
Обожавам Југо, нека кошта едно 600-700 евра, плус со едно 300 евра ќе му стам цд плеер и убави навлаки на седиштата, имам заштедено до толку.:pos2:
Шо викате а? Некоја слика шо можам за тие пари да земам...
Е затоа зошто трошат многу, посебно градска, повеќе од 50% се на плин.Немој само Југо со плин...
Бензинец ти е најдобро, сега малку скап е бензинот, но е илјадапати подобро! Верувај.
И јас ги сакам Југовците како кола иако трошат повеќе од другите за големината на колата, но е ок. А за 600-700 евра можеш и тоа какво Југо да најдеш-постаро.
Купувај не прашувај!
![]()
Во Србија ги има за 8 евра
Не знаев дека ВОЛВО е од В.БританијаЕмисиите на Jeremy се шоу, мада човекот е тежок националист само она што е од Велика Британија чини според него.
Шведски е Volvo, а е под капата на Ford.Не знаев дека ВОЛВО е од В.Британија![]()
Ко така значи Мерцедес е американски пошто е под дајмлер. Оффф греојте :nesum:Шведски е Volvo, а е под капата на Ford.
Еве го цитатот:А ти неписмен си или ????
Убаво ти пиша Dzish дека Волво е Шведски и дека е под капата на форд а не дека е Швесдски пошто е под форд.
Ја незнам под која капа е ама знам дека е Шведски...