Прими сочувство :pos2:горд сопственик на YUGO а за недела две и негов возач
применоПрими сочувство :pos2:
Зошто сочувство? Јас авто школа возев Југо (пред тоа ја крадев колата од дома). Па уште 10 пати да одам авто школа, пак би сакал да возам Југо отколку Спарк/Матиз или некое друго возило.Прими сочувство :pos2:
Баш е ок бришачот незнам што му фали ко прво дали знаеш зошто така ги ставаат?Ги видов овие слики вчера... и да речам ок се. Ама кога ќе видам еден брисач на средина на шофершајбна ми се гади.
Зошто сочувство? Јас авто школа возев Југо (пред тоа ја крадев колата од дома). Па уште 10 пати да одам авто школа, пак би сакал да возам Југо отколку Спарк/Матиз или некое друго возило.
Кој не возел Југо, не знае што е возење. Југото е најдобра кола за возачи почетници. Башка треба некако да осетиш разлика кога ќе седнеш во нешто поново и понапредно.
Му изразив "сочувство" на човекот , бидејќи и јас сум "горд" сопственик на југо веќе 12 години . И заради тоа сочувствувам со неговите идни искуства со Југото .Зошто сочувство? Јас авто школа возев Југо (пред тоа ја крадев колата од дома). Па уште 10 пати да одам авто школа, пак би сакал да возам Југо отколку Спарк/Матиз или некое друго возило.
Кој не возел Југо, не знае што е возење. Југото е најдобра кола за возачи почетници. Башка треба некако да осетиш разлика кога ќе седнеш во нешто поново и понапредно.
Се е ова убаво , ама забораваш еден непобитен факт , а тоа е дека "Рокот на траење" на тие делови е неколку пати пократок во однос на истите делови кај поскапите возила .За илустрација
Јабучица за Голф 1 (второто најефтино возило во Македонија) е 800 денари.
Истата таа јабучица за 101/128/Југо е 250-300 денари.
Еден фар за Голф 1 е 400 денари, комплет фарови за Застава е 400 денари.