Сигурно имаш 45ка...Здраво имам еден проблем со кочниците ми блокира десното предно тркало, совет како да го разработам клипчето или друго сто треба.
Оди купи си нова шепа најубаво 500денари е не се зезај со шмиргли...Здраво имам еден проблем со кочниците ми блокира десното предно тркало, совет како да го разработам клипчето или друго сто треба.
Ни под разно.Пропаднато возило без резервни делови по дуканите наши.Носи стар модел на БОШ Мотроник и никој не сака да ги чепка поради делови..Zdravo pozitivni/negativni raboti za yogo cabrio 1.3cc efi i do koja cena odat kaj nas vo makedonija???![]()
Оди по одпадиве има голема веројатност да најдеш, ке го извадиш од колата ке ти го мерат колку тежи, ке си го платиш и чао пријатно.Здраво дечки...
Минатата недела веќе пишав на подфорум Автомобилизам, под тема Купувам/продавам, Дали некој има, или знае некој што има и продава внатрешна предна пластика Југо, кај шо се брзинометрите, вентилаторот за греење и сл.
До сега никој не ми пишал...
Ќе ВЕ МОЛАМ, ако некој знае каде можам да набавам и дали некој од Вас има цела предна внатрешна пластика за Југо корал 55, оти мојата е побајаги испукана и искршена.. а не знам каде да најдам...
поздрав
Јас уште таква здрава пластика немам видено.Здраво дечки...
Минатата недела веќе пишав на подфорум Автомобилизам, под тема Купувам/продавам, Дали некој има, или знае некој што има и продава внатрешна предна пластика Југо, кај шо се брзинометрите, вентилаторот за греење и сл.
До сега никој не ми пишал...
Ќе ВЕ МОЛАМ, ако некој знае каде можам да набавам и дали некој од Вас има цела предна внатрешна пластика за Југо корал 55, оти мојата е побајаги испукана и искршена.. а не знам каде да најдам...
поздрав
500-600 солидно, регистрирано со а-тест.За колку пари може да се најде добро сочувано Југо, исто така кое не е многу возено? Мислење?
Троши ко Мерцедес а Југо е, најверојатно станува збор за 65ка со двогрлен карбуратор. Мое мислење, ако имаш пари одвишок за гориво. Земи го. Зезај се со него натаму-наваму.Zdravo pozitivni/negativni raboti za yogo cabrio 1.3cc efi i do koja cena odat kaj nas vo makedonija???![]()