Yugo Fan Club

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
А како ќе напрајш Медитеран како 128?

Кој лимар во МКД ќе ти го направи тоа?

Трета врата има 101. Знајш?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.451
Поени од реакции
84.856
...А ни ПСА не користат тојота мотори
Koристат. во C1 и 107 има Toyota 1KR-FE мотор (ист како во Aygo и Yaris), избран за мотор на годината во своја класа, според International Engine of the Year.

Инаку до јули '08 имав 65 EFI 1300 (за USA пазар, со миљи и некои други ситници кои ги немаше у другиве Југовци), Лудница беше. Многу боље се понашаше кога ќе ја наполнев со патници.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Па да најквалитетните Југовци беа за извоз и во однос за нашот пазар беа добри 150 кг потешки од дополнителни појачувања и сл.:smir:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Можат да се заварат задните врати фино да не се познава воопшто така ќе добиеш со 3 врати имам и слики како го имаат направено тоа на една Застава од Србија мислам дека е ако енкој го интересира ќе поставам слика

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Ај бе не заебавај, закон...
пластифицирана, и со мрежа за кокошарник напред, модел стар 30 години...
A бе немој да ме сватиш буквално дека машината е закон сите знајме што е убаво ама е добро направена ми беше зборот добра е како за некој спортски модел.позз

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
A бе немој да ме сватиш буквално дека машината е закон сите знајме што е убаво ама е добро направена ми беше зборот добра е како за некој спортски модел.позз
Во право си и мене ми се допаѓа тоа Југо како е средено убаво изгледа иако лично преферирам german-look средување (без спојлери, неонки, пластики...) :smir:

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
kaко југо нема друго:smir:
Во право си , како Југо нема друго !
Посрање кола здравје ...
Имам една канта(на жалост) 55-ка од 90 година ... И цело време под неа над неа , женско да беше , до сега душа ке пуштеше . Ама не се дава кантава :toe:

Член од
16 септември 2008
Мислења
323
Поени од реакции
3
Можат да се заварат задните врати фино да не се познава воопшто така ќе добиеш со 3 врати имам и слики како го имаат направено тоа на една Застава од Србија мислам дека е ако енкој го интересира ќе поставам слика
TAka ama treba da go secis zadniot del od median ako odgovara pa da go zavaris na 128-kata ako odgovara ako ne ke probas so median da ja zatvoris 5tata vrata ama nema da bidi precizno nepraveno

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
TAka ama treba da go secis zadniot del od median ako odgovara pa da go zavaris na 128-kata ako odgovara ako ne ke probas so median da ja zatvoris 5tata vrata ama nema da bidi precizno nepraveno
Ако веќе сакаш така, ти треба преден дел (сосе врата) од медитеран, и заден дел од 128, со заварена врата, но и подолго бочно стакло, за да биде баш Rally.

http://carblueprints.narod.ru/images/fiat/fiat-128-2-door-rally.gif

Kajgana Shop

На врв Bottom