Ќе си земам З 128 која е со 4 врати, и ќе си направам Rallye со 4 вратиКако ќе направиш 128 Rallye кога Застава ја има само со 5 врати а Rallye e со три ?
Koристат. во C1 и 107 има Toyota 1KR-FE мотор (ист како во Aygo и Yaris), избран за мотор на годината во своја класа, според International Engine of the Year....А ни ПСА не користат тојота мотори
A бе немој да ме сватиш буквално дека машината е закон сите знајме што е убаво ама е добро направена ми беше зборот добра е како за некој спортски модел.поззАј бе не заебавај, закон...
пластифицирана, и со мрежа за кокошарник напред, модел стар 30 години...
Во право си и мене ми се допаѓа тоа Југо како е средено убаво изгледа иако лично преферирам german-look средување (без спојлери, неонки, пластики...) :smir:A бе немој да ме сватиш буквално дека машината е закон сите знајме што е убаво ама е добро направена ми беше зборот добра е како за некој спортски модел.позз
Во право си , како Југо нема друго !kaко југо нема друго:smir:
TAka ama treba da go secis zadniot del od median ako odgovara pa da go zavaris na 128-kata ako odgovara ako ne ke probas so median da ja zatvoris 5tata vrata ama nema da bidi precizno nepravenoМожат да се заварат задните врати фино да не се познава воопшто така ќе добиеш со 3 врати имам и слики како го имаат направено тоа на една Застава од Србија мислам дека е ако енкој го интересира ќе поставам слика
Ако веќе сакаш така, ти треба преден дел (сосе врата) од медитеран, и заден дел од 128, со заварена врата, но и подолго бочно стакло, за да биде баш Rally.TAka ama treba da go secis zadniot del od median ako odgovara pa da go zavaris na 128-kata ako odgovara ako ne ke probas so median da ja zatvoris 5tata vrata ama nema da bidi precizno nepraveno
Затвори ги безвезните дупки под маската... И пробај да ставиш округли фарови.