Хурем на годината live discussion

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
ioK4lnG6VBuV3.gif

Какво тролање бе, јас најсериозно викам дека настанов го чекав со душа од кога го најавија а вие тука за тролање ми зборите...
ај не кобете случајно Спорт Клуб и ова да не го откупат па после кај ќе гледаме..:cautious:
Петиција Канал 5 да ги откупи правата и за в година !!!!
Не сакаме да слушаме Српски коментар...Го сакаме Драган

Иначе, турчинки има многу убави по серииве, не морам јас да гледам за да знам, сите имаме некој по дома што гледа, а јас имам и дечко што гледа :D
Озбилно, од она лисјата имаше една убава, а и оваа хуремкава не е за фрлање :D
--- надополнето: 29 април 2013 во 15:38 ---

http://i1.wp.com/theminorityreport....demotivational-posters-quadruple-facepalm.jpg

Да , кога ќе им стаат еден тон поликолор на фацата, да не им се гледаат дупките по образите и црниот сурат :D За она второто , да и јас искрено ( признавам ) ја гледав серијата Зет Домазет на пример , оти беше комедии и смешки до немај каде, ама ... се другото е жива глупост :D

Јас нешто друго сакам да прашам од кај толкава потпора од кај е толку мокен овој водителот,без разлика дали има војна ,дали ке пага влада ,дали надвор врне или коси тој секад АМА БАШ СЕКАД ИМА ЕМИСИЈА ВО УДАРЕН ТЕРМИН и тоа секоја му е поглупа и поглупа.Дали имате некоја информација за него да не е некој свемирац кој влијае на македонските медиуми ???:vozbud:

Од вашите 5 минути навака ептен одлепи.Колку постар толку поглуп.
Да даде господ да се направи јако магнетно поле да уништи све па да не врати назад 200 години.
Тогаш од вакви срања ќе бидеме раат

Братче, сфаќаш какво шоу сум имал вчера, ја запалив цела Македонија :sneaky:

DV1.png

Важна инсајдерска информација за сите кафе мераклии и брокери:

Во следниот избор награда ќе било акции во Паскалин или Браво кафе :icon_lol:

„На Хурем да и го турем“
Карпош, Април 2013
Драганче хуремово опанче во име на братствоединството со турската окупација напраил сунет. По грешка му одсекле усулот.
да не беше Драган Вучиќ, Владо Јаневски уште ќе го викавме сељак.
Орце "Чешма "
Чаир, Април 2013
Кога и да ти е тешко сети се како му е на Мартин Вучиќ, што Драган му е татко

„На Хурем да и го турем“
Карпош, Април 2013
Драганче хуремово опанче во име на братствоединството со турската окупација напраил сунет. По грешка му одсекле усулот.
да не беше Драган Вучиќ, Владо Јаневски уште ќе го викавме сељак.
Орце "Чешма "
Чаир, Април 2013
Кога и да ти е тешко сети се како му е на Мартин Вучиќ, што Драган му е татко

zs vlado seljak?

ако организираат полат на годината,цел чаир ќе се пријави

добро ме интересира - како можи некои да не се свесни колку се сељаци???!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom