Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де бре луѓе гледавте ли вашите 5 минути ко мали? Па имаше едно базенче за деца сред студио и внатре нафрлани кесички кафе, паштети, Рио кафе и ги пушташе тројца и демек со нуркање без да земат воздух да фаќаат ствари. Кој ќе фатеше највеќе за 30 секунди негде беше победник. Имаше и бирање мисица вашите 5 минути, па јавување по телефон, тие мисиците ако се опишуваат со фраза би се опишале со „боже баци циглу и буди прецизан“, hometown - Чегране, влакна на раце, мустаќи, наместо веѓи - веѓа, што не.Малце офтопик
Драган Вучиќ кај Жаре во еден на еден гостин, објаснува како имал некоја наградна игра кој повеќе ќе изгњури во базен и што повеќе кесички кафе ќе собере натпреварувачот
зајдев од смеење, еве линкче од моментотhttp://youtu.be/T1jIoOvIejc?t=12m23s
Тој и Саше Политико во истата емисија, каква комбинација, кај ги најде кај се запусте...![]()
Можда и сум гледал, знам за фамозните „вашите 5 минути“ ама базентчиња и чуда... сега тоа ли ќе памтам такви детали на емисија од Драган Вучиќ од пред 15 годиниДе бре луѓе гледавте ли вашите 5 минути ко мали? Па имаше едно базенче за деца сред студио и внатре нафрлани кесички кафе, паштети, Рио кафе и ги пушташе тројца и демек со нуркање без да земат воздух да фаќаат ствари. Кој ќе фатеше највеќе за 30 секунди негде беше победник. Имаше и бирање мисица вашите 5 минути, па јавување по телефон, тие мисиците ако се опишуваат со фраза би се опишале со „боже баци циглу и буди прецизан“, hometown - Чегране, влакна на раце, мустаќи, наместо веѓи - веѓа, што не.
Да , кога ќе им стаат еден тон поликолор на фацата, да не им се гледаат дупките по образите и црниот суратЗа она второто , да и јас искрено ( признавам ) ја гледав серијата Зет Домазет на пример , оти беше комедии и смешки до немај каде, ама ... се другото е жива глупост
![]()
Кога ќе ми текне у какви зими тие будалите скокаа у тоа базенчето....како ли се враќале мокри до дома................не бе цар е чоекот - цар.....народов е копито....Де бре луѓе гледавте ли вашите 5 минути ко мали? Па имаше едно базенче за деца сред студио и внатре нафрлани кесички кафе, паштети, Рио кафе и ги пушташе тројца и демек со нуркање без да земат воздух да фаќаат ствари. Кој ќе фатеше највеќе за 30 секунди негде беше победник. Имаше и бирање мисица вашите 5 минути, па јавување по телефон, тие мисиците ако се опишуваат со фраза би се опишале со „боже баци циглу и буди прецизан“, hometown - Чегране, влакна на раце, мустаќи, наместо веѓи - веѓа, што не.
Малце офтопик
Драган Вучиќ кај Жаре во еден на еден гостин, објаснува како имал некоја наградна игра кој повеќе ќе изгњури во базен и што повеќе кесички кафе ќе собере натпреварувачотваква фикс идеја само тој може да смисли.
зајдев од смеење, еве линкче од моментотhttp://youtu.be/T1jIoOvIejc?t=12m23s
Тој и Саше Политико во истата емисија, каква комбинација, кај ги најде кај се запусте...![]()
Кога ќе ми текне у какви зими тие будалите скокаа у тоа базенчето....како ли се враќале мокри до дома................не бе цар е чоекот - цар.....народов е копито....
nekoj neka napravi nekoe meme so vucic, they see me rollin they hatin![]()
Лелеееееее аман бе, аман(((((
Па и овој мојов ја гледаше таа, мене поглупа не можеше да ми биде,. Онаа главнана глумица, нешо жртва ваму таму, поглуп лик не можеше да биде.
Аманте(((((
Барам дечко што не гледа турски серии.... ниту една. Ништо(((