Хурем на годината live discussion

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
жити се каде најде каде се пријавувале да видам шо коемдии имало :pos:
https://www.facebook.com/HuremMK :tapp:
--- надополнето: 29 април 2013 во 10:45 ---
Ocigledno e deka na site im treba pod itno nova dioptrija:LOL::pos:
ај дечишта глеам ставале слики , ама и постари девојки o_O забеготини

Курем на годината
Курем е збор на струмички (индо-европски јазик)

cacko.jpg

И што добија викенд у банско иииии музички системммммммммм.:facepalm:
Барем да се потрудеја некоја повредна награда пр патување во Турција,средба со Хурем итн...
Ама заебавајте се вие имаше убави девојки.добро е што барем имаме нешто у државава каква таква македонса емисија.со турски пример.:vozbud:

Не го гледав срањево, се надевам дека бил и Ранко Рангелов, како доајен на македонската хумористична сцена.
Во спротивно, сигурно било крајно неинтересно.

Вака-така, сите демек тролате, а 3 саати пред телевизор сте скапале (n)

Ај што е дебилна емисијава дебилна е, ама мислам дека ставањето фотографии и исмејување на изгледот на некои личности е стварно глупо.

Ај што е дебилна емисијава дебилна е, ама мислам дека ставањето фотографии и исмејување на изгледот на некои личности е стварно глупо.

Анџелина Џоли да се пријави на шоуво ке биде исмејувана за нејзиниот изглед, избор на Хурем бе брат алоооооооооооооооо.Како да не ги реметиш?

Абе никој на форумов не глеа турски серии ама сите знаат која е хурем. Ај шо знаат која е хурем, ама па и дебатираат која повеќе личела… :D

Јас имам гледано неколку епизоди, кога почна серијата. Шо знам, очекував малце поеќе да се потрудат кога веќе прават серија со нивен доста важен историски лик.
Подоцна сфатив дека само името му го користат за обична сапуница, и после некаде 3-4 епизода престанав да гледам.

Иначе, турчинки има многу убави по серииве, не морам јас да гледам за да знам, сите имаме некој по дома што гледа, а јас имам и дечко што гледа :D
Озбилно, од она лисјата имаше една убава, а и оваа хуремкава не е за фрлање :D
--- надополнето: 29 април 2013 во 15:38 ---
НАЈНОВО! ЕБАШ МЕ ЗАБОЛЕ, ОДОЗДОЛА ПА НАГОРЕ.РАКЕ ПУКЕ РАКЕ ШЛАКЕ се до сабајле :pos: Дали некој ќе ми објасни што е бројот 69 :facepalm:
http://i1.wp.com/theminorityreport....demotivational-posters-quadruple-facepalm.jpg

НАЈНОВО! ЕБАШ МЕ ЗАБОЛЕ, ОДОЗДОЛА ПА НАГОРЕ.РАКЕ ПУКЕ РАКЕ ШЛАКЕ се до сабајле :pos: Дали некој ќе ми објасни што е бројот 69 :facepalm:
што сака да каже ем ебана ем ја заболе ееееј.
двосмисленоста на нашиов јазик ќе ја ремеат сеа.:pos:

и така Македонската младина а воедно и свест замина во неповрат(КУРБАН)

Какво тролање бе, јас најсериозно викам дека настанов го чекав со душа од кога го најавија а вие тука за тролање ми зборите...
ај не кобете случајно Спорт Клуб и ова да не го откупат па после кај ќе гледаме..:cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom