Xperia X8

• Креатор на темата Креатор на темата FortuneTeller
  • Време на започнување Време на започнување
ja go staviv sega GINGERDX 2.3.7 i raboti se
И јас знам дека GingerDX е најдобриот ром досега за XPeria X8. Тој е едиствената опција за мене (а ви препорачувам и за вас) за надградба на софтверот на овој телефон. А за тоа дали отвара флеш, пробајте на некоја од страните со линкови до спортски натпревари во живо, каде повеќето линкови се во флеш...пробајте и кажете дали ги отвара тие линкови, т.е. дали можете да гледате тв во живо во флеш.

За мене најдобриот ром за X8, e FroyoPro v2.4 кој е базиран на FroyoBread, Gingerbread за X8 мислам дека не лежи најдобро, но Ваше е да одлучите имате батерија која држи сигурно 3 дена со low зборување и користење, функциите ги имате горе доле сите од 2.3, проверете и ќе ја видите разликата.
Инаку 2.1 е SH*T, јас незнам како може да го користат уште лугето кои го имат, ако тоа е софтвер па и андроид +, јас сум Михаел Шумахер.

Мојот другар има таков телефон и не ги знај можнистите на андроидод ве молам ако знајте кажете

Ni od fabrika ne gi znaat sto sve moze da se napravi so X8cata
ima tutoriali kako da probies bankomat preku blutut
ili preku wifi da mrdas sateliti (mnogu cekori ima vo tut ama ke se snajde)
moze se da se pravi so nego mnogu jak telefon
samo poraka edvaj se kuca i edvaj se snaoga u smotaniot interfejs na serikson ama nema veze

Задржи со прстот врз фајлот и ќе ти се отвори менито, после тоа Send Via Bluetooth / Bluetooth / Send :D

Добро ли е телефончево бе?За 6800 го има во Ледиком планирам деновиве да си земам ако е добро :)

Дечки, мене не ми работи блутутот, не се уклучува...си пиши updating bluetooth settings кога ќе го уклучувам, ама не се уклучува, се гаси. Знае некој како да го средам тоа? Пробав со рестартирање на телефонот, не успева...со ресетирање на подесувањата, ништо..

da prasam dali nekoj znae od kade se podesuvaat parametrite na xperiata x8 i x10 gi resetirav i ne znam da gi podesam sega nemozam da se uklucam na wi fi samo na platen internet pomagajte

Se
da prasam dali nekoj znae od kade se podesuvaat parametrite na xperiata x8 i x10 gi resetirav i ne znam da gi podesam sega nemozam da se uklucam na wi fi samo na platen internet pomagajte

Settings --> Wireless & networks --> Mobile Networks --> Data Traffic

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom