GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.886
- Поени од реакции
- 11.997
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com

Оценка: 2/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Оценка: 2/10
Дечко, и јас не се сеќавам.Deckoooo citni malce pogore te prasav nesooo!!!!!!!!!!!
Wrong turn 2
![]()
Оценка: 9/10
Нема :wink:лелеепогаден филм не сум гледала, одвратно, а да не знаеш дали има трет дел?
Има, ти не ја гледаш.ја нема сликата...
Ви препорачувам да го гледате и The Grudge и The Grudge 2. Ќе им се допадне на сите кои обожаваат хорор филмови во азиски стил, со мали мртви момички (духови). И припремете се, на 24 март доаѓа 3ката.![]()
Ви препорачувам да го гледате и The Grudge и The Grudge 2. Ќе им се допадне на сите кои обожаваат хорор филмови во азиски стил, со мали мртви момички (духови). И припремете се, на 24 март доаѓа 3ката.![]()
Некој нешто слично да препораче? Освен The Ring.
bobi2008 напиша:[Rec]
Па веројатно е еден од подобрите хорор/трилер филмови во последно време, а башка e шпански филм, не е излезен од Холивуд каде хорор филмовите во последниве години have bullshit written all over them (со чест на премалку исклучоци).
Има некои моменти што ми го расипаа општиот впечаток, но да не навлагам во spoilers.
Сигурно тие што не го гледале The Blair Witch Project ќе уживаат повеќе од мене, но сепак еден ваков нискобуџетен филм заслужува една солидна седмица.