Хорор филмови

Gi obozavam defenitivno horor filmovite mi se najomileni i da nekogas se plasam ali...ima so koj da gledam pa se prepikuvam vo nego i bas ubavo neli :back:

The strangers....dobar 9\10
thestrangers.jpg

најдобри хорор филмови: НАЈДОБРИОТ The Grudge 1 (јапонска верзија), како ногу мал имаше еден со еден клован со остри заби не му го знам името ногу мал бев, Чаки првите 2-3 дела уште коа бев ептен мал, имаше еден со кукли исто, ама мали куклички и сите праеја нешто на таа едната и паѓаа пијавици од устата не ми текнува на името ногу мал бев важно ногу ми бил страшен.
Од МКД филмови хорор: врели костени
од поновите филмови хорор: Спајдармен 3 :)

poster_DevilsChair_3D_DVD_CompBox.jpg

Слаб филм. Во последно време никако да најдам хорор филм што е стварно добар! :nenene:

Последно го гледав филмот SHROOMS мене лично многу ми се дoпадна

Обожавам хорор филмови,ама нема некој посебен хорор што онака ќе ме извади од кожа.Омилен - The dark - најдобар е гледајте го

Феноменален филм. Јас сум седел 15 минути одкога заврши филмот онака без да се мрднам да сфатам што се десило и плус кај ќе идам кога ке умрам од страв. :) И главната улога кажува дека е квалитетен филм.

Најстрашен филм „Погрешно Свртување“... Не сум видол пострашен и повозбудлив филм...:vozbud:

mirrors-movie-poster.jpg

Не е мој тип на хорори.
Оценка: 7/10

П.С Не сфатив што се случи на крајот :)

midnight-meat-train-20080122102204142.jpg

Оценка: 9/10

Интересно филмче за мој вкус :)

Vacancy_Widescreen_R1-cdcovers_c-1.jpg

Филм според мој вкус!
Оценка: 10/10

До после ќе го изгледам и вториот дел и ќе пишам.

Сите делови на ПИЛА и ништо друго не ви треба:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom