Хорор филмови

B00124SNKM.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

Оценка: 2/10

Deckoooo citni malce pogore te prasav nesooo!!!!!!!!!!!
Дечко, и јас не се сеќавам.
После тој хорор сум изгледал уште 50.
Неможам да се сеќавам на сите имиња.

пила и хајд енд сик... иако мислам дека се трилери (убаво напнати филмови)

Д Ринг- после него во темница само Самара ја гледав (маме и *бам)
хаус оф вакс- (не сум сигурна дека е хорор, ама после него бааѓи шубе ми беше)

а од младоста
Најт мер ин елм стрит....(после него со мајка ми на мочање идев) :)

и веќе не гледам хорор. Само строго Рамбо! И спијам ѓоа бебенце! оти знам Рамбо не чува! :pipi: :nesvest:

one missed call
и wrong turn 2 е закон,колку грозни сцени има ауууу:vozbud:

Мене најстрашни филмови ми се оние психолошките како Егзорцизмот на Емили Роуз, или со мали деца -духови убијци- Хоророт од Амитивил:vozbud::vozbud::vozbud:
а дракули, вампири не палат кај мене

Ви препорачувам да го гледате и The Grudge и The Grudge 2. Ќе им се допадне на сите кои обожаваат хорор филмови во азиски стил, со мали мртви момички (духови). И припремете се, на 24 март доаѓа 3ката. :)

Некој нешто слично да препораче? Освен The Ring.

Ви препорачувам да го гледате и The Grudge и The Grudge 2. Ќе им се допадне на сите кои обожаваат хорор филмови во азиски стил, со мали мртви момички (духови). И припремете се, на 24 март доаѓа 3ката. :)

:vozbud::vozbud::vozbud: каков Grudge, :vozbud: од самата пародија ( во смешна верзија) во Scary movie 4 ме фати страв ко го видов тоа девојчето по скалите кај што лази , а камоли да го гледам , не се осмелувам:vozbud::vozbud:

Некој нешто слично да препораче? Освен The Ring.

Moжеби ова:

bobi2008 напиша:
[Rec]

Па веројатно е еден од подобрите хорор/трилер филмови во последно време, а башка e шпански филм, не е излезен од Холивуд каде хорор филмовите во последниве години have bullshit written all over them (со чест на премалку исклучоци).

Има некои моменти што ми го расипаа општиот впечаток, но да не навлагам во spoilers.

Сигурно тие што не го гледале The Blair Witch Project ќе уживаат повеќе од мене, но сепак еден ваков нискобуџетен филм заслужува една солидна седмица.

Dead Silence е можеби најдобриот хорор кој го имам гледано последниве 10 години, мора да го погледнете:helou:

2007_dead_silence_001.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom