Хорор филмови

Абе филмов беше лудница.
На крајот дури ми дое да заплачам од среќа кога се изгушкаа:tapp:
Мн луѓе останаа живи...не чини то за хорор:nenene:

Ствар на укус, мене ми напраи ќеиф и тоа многу, е сега морам да признаам дека претераа малце со рамбо моментите, сепак се работи за одмазнички филм и до негде е за очекување. Kој хорор за тебе е добар? дај некој пример за да знам што да ти предложам за идниот пат кога ќе сакаш да гледаш нешто напнато :)

Ствар на укус, мене ми напраи ќеиф и тоа многу, е сега морам да признаам дека претераа малце со рамбо моментите, сепак се работи за одмазнички филм и до негде е за очекување. Kој хорор за тебе е добар? дај некој пример за да знам што да ти предложам за идниот пат кога ќе сакаш да гледаш нешто напнато :)

Не сакам тепачки и многу крв. Сакам паметот да ми го извади, срцето да ми застане :)
Сакам психички напнати филмови...мирорс ми прави ќеиф, анборн, со егзорцисти сите, со духови (имам уплав од духови, верувам во нив, па знам мнооогу да се плашам од тоа) и да не редам.
Давај некој предлог. :icon_lol:

Боби[Мкд];3874113 напиша:
Ме интересира името на еден хорор филм одамна што го имам фатено на ТВ.

Значи има некоја трка, тинејџери се тркаат низ шума за некоја награда( ТВ емисија нешто, некое риалити шоу)... И во шумата живеат мутирано семејство кои се хранат со крв и месо, кои мутирале од хемикалии од блиската фабрика, суштествата се многу гадни и филмот е премногу грозен.

Wrong Turn 2:Dead End?

Не сакам тепачки и многу крв. Сакам паметот да ми го извади, срцето да ми застане :)
Сакам психички напнати филмови...мирорс ми прави ќеиф, анборн, со егзорцисти сите, со духови (имам уплав од духови, верувам во нив, па знам мнооогу да се плашам од тоа) и да не редам.
Давај некој предлог. :icon_lol:

Стари гледаш? :devil3:

Боби[Мкд];3874297 напиша:
Јес, јес, јес. :)

Мора да ги спуштам сите три дела, а и вие исто. :) тој шо ги нема гледано ефкорс.

Овие ќе да спаѓаат во хорор/КОМЕДИЈА

http://www.imdb.com/title/tt1273235/

Не знам дали го има гледано некој од вас,нов Српски филм не е нешто класичен хорор ама е многу гаден,претерано гаден,вреди да се погледне :)

Мене ми се свиѓа оној House on haunted hill. Прав хорор

Боби[Мкд];3874637 напиша:
Јок, не ми беше смешно мене. Акција, хорор, трилер. Ништо комично немаше...

Не е смешен, туку смешки е филмот.

Мене ми се свиѓа оној House on haunted hill. Прав хорор

Ако мислиш на овој, не заебавај, ич не е страшен, дури и бесмислен станува на крај. Ако мислиш на овој, не знам, го немам гледано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom