Хорор филмови

Ако мислиш на овој, не заебавај, ич не е страшен, дури и бесмислен станува на крај. Ако мислиш на овој, не знам, го немам гледано.

Зборам за тој првиот ама за вториот дел од него. Знам дека првиот е срање.

Зборам за тој првиот ама за вториот дел од него. Знам дека првиот е срање.

Да не е обратно? првиот дел е добар а вториот е срање, или дека е стар автоматски тоа го прави срање?

П.С. Малце збунувачки ми е твојот пост јас целам на тоа дека овој филм е добар.

Да не е обратно? првиот дел е добар а вториот е срање, или дека е стар автоматски тоа го прави срање?

П.С. Малце збунувачки ми е твојот пост јас целам на тоа дека овој филм е добар.

Да не мисли на овај: Return to House on Haunted Hill (вториот дел од новите)

Не сакам тепачки и многу крв. Сакам паметот да ми го извади, срцето да ми застане :)
Сакам психички напнати филмови...мирорс ми прави ќеиф, анборн, со егзорцисти сите, со духови (имам уплав од духови, верувам во нив, па знам мнооогу да се плашам од тоа) и да не редам.
Давај некој предлог. :icon_lol:

Ако имаш уплав од духови :), ја би ти го предложил овој филм

The Haunted (1991) (TV) aka "The Haunted: A True Story"

Тв филм е, ама многу е језив, сопред вистинит настан, има и книга мислам, сите настани од филмот се точни, колку што знам, нема ништо измислено...Не мора ни да го симињаш, ги има сите делови на Јутуб, поделен е на 10 дела.

00-00 до 00-35, ако не се наежиш, само појачај го звукот малку :)

или ова

04-05 до 05-00

--- надополнето ---

Не е смешен, туку смешки е филмот.

+1

Вториот дел многу беше лош, првиот беше ОК....да утепаш време

.Не мора ни да го симињаш, ги има сите делови на Јутуб, поделен е на 10 дела.

Брат каков Јутјуб не зезај, квалитетот е ужасен незнам како можете така да гледате филмови :(

Тв филм е, ама многу е језив, сопред вистинит настан, има и книга мислам, сите настани од филмот се точни, колку што знам, нема ништо измислено...Не мора ни да го симињаш, ги има сите делови на Јутуб, поделен е на 10 дела.

Не сваќам.... зашто некој би гледал филм онлајн или на јутуб ако може да го симне????????

Само за овој филм мислев, дека ако го нема по торенти, го има на Јутуб. Ја порано го гледав на МТВ1.

Не сваќам.... зашто некој би гледал филм онлајн или на јутуб ако може да го симне????????

Да гледаш оналјн не е проблем, ама квалитетот на стримот и самиот филм е обично ужасен.

Само за овој филм мислев, дека ако го нема по торенти, го има на Јутуб. Ја порано го гледав на МТВ1.

Го има на Btjunkie.org :) го симнувам во моментов.

10976087-mirror.jpg

Го гледав филмов,и неам нешто којзнае какви пофални зборови.Просечен филм,мислам дека првиот дел далеку беше подобар..

Го гледав The Crazies (2010). Интересно филмче, иако сме виделе слични приказни и во други филмови.
Во река покрај мало гратче се срушува авион, кој пренесува вирус. Преку реката, по водоводот вирусот се пренесува во домаќинствата и луѓето почнуваат да полудуваат, односно се претвараат во убијци. Го ставаат градот под карантин, ги одделуваат болни од здрави и
... понатаму ќе видите :) Ми се допадна, вреди да се погледне, ама да не се очекува нешто невидено.

Исто и
Case 39 (2009). Социјална работиничка наидува на девојче кое отпрвин мисли дека семејството го малтретира, но подоцна ќе сфати дека работите не се такви како што изгледаат.

Го гледав пред некој ден. Мислам дека е од 2005 значи не е нов, и Парис Хилтон е една од актерките:) Мене ми беше прилично интересен:icon_excl

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom