Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.130
Па нели син божји? Хаха

Татко бог, креатор, олмајти.
Мајка невина еврејка.
А он син божји, оргинал христијанин.
И тој православан, прф у сфет.

Јахве им сфрте грб на евреи, а после им испра мозак на арапи и ги трансформира у муслимани гадни.

Маестрална приказна.
Индиски серие кур да едеф.
Џабе светите книги на овие не се викаат the desert trylogy.
the-desert-quadrilogy-fixed-242714.jpg

A ја само транс признавам.
Ама не овакф како у овуј тему.

Богот е мојот транс.
И трансот е богот, кој не креирал.
Да живее Македонија!
И бог е вмровец.
Ова трака е македонска, ашколсум.

Хомосексуалноста според мое гледиште од страна на машко е психички проблем да маж му се допаѓа маж или обратно жена на жена, настрана сите верски убедувања, толкувања, религии. Значи размислување ниту ми е предмет на зборење, за мене е некој вид болест или психичко растројство/пореметување да маж маж секска во анус човече, која болештија, или му го пуши орално, кое уживање, самата помисла болест.

Сè додека не ме загрозува каде живеам ќе се држам поопширно. Имав колега Канаѓанец, шеф, секса се со маж, и му викам: добро човече, маж си, имаш курац, се како бе жена не те привлекува? Имаш пари, имаш сè, можеш со 4–5 да спиеш, вакви онакви, тенки дебели со облини, овакви онакви, сè пердашиш со машко и плус и ти како машко супер изгледаш, и ми раскажува човек дека од дете имал психички проблем. Значи хомосексуалноста доаѓа од рана возраст на детето па така и се развива што е и клучна во мала возраст какво дете таков човек и стануваш дал буљаш,педер или нормален да ти се допаѓа жена и вагина.
Мене татко ми збореше за секс како мал ме учеше плус и родител има многу важна улога за дете и човечки живот, а јас ако видам добра одма се крева, животиња. Жената е благослов и дар од Бога; да не беа жените, никој од нас не би бил тука. Манете се од тие ненормални болешти педерски ,Мажи сакајте си жена размножавајте за тоа и псотоиме да има утре некој кој ке фрли лопата врз нас, немојте ѓаол да ве напаѓа и тера на анус гомњив .. При толку убави жени не се фаќајте за шупак мераклија гз да ви цепи некој или да му цепите.

Хомосексуалноста според мое гледиште од страна на машко е психички проблем да маж му се допаѓа маж или обратно жена на жена, настрана сите верски убедувања, толкувања, религии. Значи размислување ниту ми е предмет на зборење, за мене е некој вид болест или психичко растројство/пореметување да маж маж секска во анус човече, која болештија, или му го пуши орално, кое уживање, самата помисла болест.

Сè додека не ме загрозува каде живеам ќе се држам поопширно. Имав колега Канаѓанец, шеф, секса се со маж, и му викам: добро човече, маж си, имаш курац, се како бе жена не те привлекува? Имаш пари, имаш сè, можеш со 4–5 да спиеш, вакви онакви, тенки дебели со облини, овакви онакви, сè пердашиш со машко и плус и ти како машко супер изгледаш, и ми раскажува човек дека од дете имал психички проблем. Значи хомосексуалноста доаѓа од рана возраст на детето па така и се развива што е и клучна во мала возраст какво дете таков човек и стануваш дал буљаш,педер или нормален да ти се допаѓа жена и вагина.
Мене татко ми збореше за секс како мал ме учеше плус и родител има многу важна улога за дете и човечки живот, а јас ако видам добра одма се крева, животиња. Жената е благослов и дар од Бога; да не беа жените, никој од нас не би бил тука. Манете се од тие ненормални болешти педерски ,Мажи сакајте си жена размножавајте за тоа и псотоиме да има утре некој кој ке фрли лопата врз нас, немојте ѓаол да ве напаѓа и тера на анус гомњив .. При толку убави жени не се фаќајте за шупак мераклија гз да ви цепи некој или да му цепите.
И држи вода ама не држи струја .
Од каде знаеш дека не е вродено,наследно?
Си има тука многу за откривање на таа тема.

А ако стварање фамилија или наоѓање жена е само да ,,има кој да фрли лопата врз нас ,скраја да е.

Жените станаа живи ѓаволи, што дека ќе ја земеш,ќе ствараш со неа се ,дома ќе градиш ,деца за на крај да сака се да ти земе да те уништи?

Во фамилија каде има такви расправии, разводи, малтретирање, тешко дека машко дете ќе размисли за прави фамилијарни вредности у иднината.

@filoksenos терај си магарето, нема сила у универзумов што би те осудила за тоа што е твојата природа. Ако си ти автентичен у тоа што го правиш и ти се случува у животот тогаш си на прав пат. Brahman ќе се доживее на бесконечно многу начини па и како @filoksenos. Е сега, природата е немилосрдна спрема све што не е нормално, па така све што не следи патерни на максимум конструктивна интерференција нема да се мултиплицира.
Појавата сама себе се искоренува со тоа што не постои начин на пренесување на гените заради тоа што м+м и ж+ж не може да имаат деца.

Појавата сама себе се искоренува со тоа што не постои начин на пренесување на гените заради тоа што м+м и ж+ж не може да имаат деца.

Хомосексуалци биле родени и во најфункционални фамилии, каде од 4 деца, едно е хомо - и ова се гледа од мала возраст.

Незгоден дел (за стрејт луѓето пошто ко че прочитаат вакво нешто мислат дека ги убедуваме да се геј) - мене првиот бакнеж ми беше на 5 години. Од најдобриот другар во МКД. Уште ко се спријателив со него, знаев дека ми се бендисува. Јас се воздржував, пошто ми беше срам, ама тој не. Јас после ко тинејџер се посветив само на учење. А тој имаше...многу другари.

Нехумано е и кон хомосексуалецот, а и кон сопругата, општество да ги присилува на брак. Ова креира само несреќа. Не ми текнува на жена која би била среќна со таков маж. А има толку стрејт момци кој 98% од времето мислат само на жени. Зошто да упропастиш 2 животи?

Ние како општество имаме далеку поголеми проблеми од тоа да тумачиме вакви работи дали биле етички или не. Ова се теми за 1от процент на светот, ние имаме други проблеми па да тумачиме ова. Иако лежи и до менталниот склоп. Шпанија не е Швајцарија ама ете како култура имаат развиено огромна свест на оваа тема. А се реално гледано - општество на најмажествени мажи и најженствени жени. Сексуално културен народ.

@filoksenos терај си магарето, нема сила у универзумов што би те осудила за тоа што е твојата природа. Ако си ти автентичен у тоа што го правиш и ти се случува у животот тогаш си на прав пат. Brahman ќе се доживее на бесконечно многу начини па и како @filoksenos. Е сега, природата е немилосрдна спрема све што не е нормално, па така све што не следи патерни на максимум конструктивна интерференција нема да се мултиплицира.
Немам магаре @Ingvar
Коњ имам @Ingvar
Автоматски споено мислење:

A мој одговор и мое мислење и став е секогаш.
Маж+жена=деца .

Ама ,јас никогаш, никому неможам да судам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom