Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
За мене е економски успешна. Не ме интересира индексот, прашање на време е кога ќе станат најголема економија во светот.

ОК, тогаш Јапонија. ;)
А зш не некоја од најгорните 5? Ако сакаме да земеме успешна земја како пример за нашиот закон, тогаш ме интересираат само најгорните победници. Јапонија има и проблеми уште со наталитет, економија и работна култура. Не би ја земал за пример.
Автоматски споено мислење:

Не ме интересира индексот, прашање на време е кога ќе станат најголема економија во светот.
Ако станат најголема економија со толку мал индекс, тогаш значи дека обичниот граѓанин не добил никаков бенефит од тоа. Само богатите значи ги лапаат парите.

Да, законот во МАКЕДОНИЈА, а не законот во ДОБРА ЗЕМЈА. Тоа е целата поента: законот во нашата земја треба да се смени да биде што повеќе сличен на законот од некоја успешна земја.

image-142597.jpg

за тебе ОВА е добар закон да не се знае кој е машко кој е женско, да нема веќе сексуални полови органи поделени на машко и женски, тогаш Гинекологија како наука ќе ја смениме ќе биде Бројдванаука,

јас ќе имам сексуални бр 2 органи, а ти ќе имаш сексуални полови органи и бр1 и бр2 ти ќе бидеш тогаш посупериорен од мене и ќе можеш да фигурираш на две места и како женско и како машко и на конкурс за вработување, а богами и други потреби како двојна улога, камелеон тактика час мушко, час женско, онака по потреба според менталниот склоп во моментот!

А зш не некоја од најгорните 5? Ако сакаме да земеме успешна земја како пример за нашиот закон, тогаш ме интересираат само најгорните победници. Јапонија има и проблеми уште со наталитет и економија.
Епа ете не сакам да копирам закони и менталитет. Тоа не е можно. Не е можно да се промени културата. Таков експеримент е пробан во Русија и завршил со неуспех, џабе ставаш и "данок на брада".

Наш народ, наш суверенитет, наши закони. Ама не сакам да копирам закони од држава која педофилијата ја смета за нормална (сакаат границата за секс со дете да се намали), држава која вршела геноцид (не е само Кина), држава во која има елементи на социјализам, држава во која може да се сере и моча во буре во јавност, држава во која има монархија, па тука е и дрогата и проституцијата.

Јапонија е постара култура и да, и они вршеле геноцид. Ама ако правиме разлика во културата, разликата е небо и земја. Наталитетот не е проблем. Да, имаат проблем со задолженоста.

јас ќе имам сексуални бр 2 органи, а ти ќе имаш сексуални полови органи и бр1 и бр2 ти ќе бидеш тогаш посупериорен од мене и ќе можеш да фигурираш на две места и како женско и како машко и на конкурс за вработување, а богами и други потреби како двојна улога, камелеон тактика час мушко, час женско, онака по потреба според менталниот склоп во моментот!
Чекај, зошто полот според тебе треба да биде релевантен за конкурс за вработување?!

Епа ете не сакам да копирам закони и менталитет. Тоа не е можно. Не е можно да се промени културата. Таков експеримент е пробан во Русија и завршил со неуспех, џабе ставаш и "данок на брада".

Наш народ, наш суверенитет, наши закони. Ама не сакам да копирам закони од држава која педофилијата ја смета за нормална (сакаат границата за секс со дете да се намали), држава која вршела геноцид (не е само Кина), држава во која има елементи на социјализам, држава во која може да се сере и моча во буре во јавност, држава во која има монархија, па тука е и дрогата и проституцијата.

Јапонија е постара култура и да, и они вршеле геноцид. Ама ако правиме разлика во културата, разликата е небо и земја. Наталитетот не е проблем. Да, имаат проблем со задолженоста.
Не е можно да се промени културата на оваа генерација, ама може на следната. За каков експеримент збориш? Не верувам дека сериозно Русија се посветила на ова ако стварно се случило.

Мене не ми е гајле нешто да е наше - мене ми е гајле нештата да се ДОБРИ. Заради таков „наш“ менталитет, државата досега не ни успеала. Луѓето треба да сфатат дека ние не сме ништо. Затоа треба да го следиме примерот на успешните држави, а не да одиме по наше.

Не е можно да се промени културата на оваа генерација, ама може на следната. За каков експеримент збориш? Не верувам дека сериозно Русија се посветила на ова ако стварно се случило.

Мене не ми е гајле нешто да е наше - мене ми е гајле нештата да се ДОБРИ. Заради таков „наш“ менталитет, државата досега не ни успеала. Луѓето треба да сфатат дека ние не сме ништо. Затоа треба да го следиме примерот на успешните држави, а не да одиме по наше.
Читај повеќе историја. ;)

Успешна држава...како Јапонија.

пи.ес. Ако сме ништо, ете ти ја Европа.

... нештата не можат да бидат ДОБРИ, ако под мини сукња има пар јајца и еден пендрек, нештата не можат да бидат добри да се внеат невероватни големи количини на хормонски препарати за да се загрози своето здравје за да се изобличи телото според менталниот куршлус на поинаков сексуален пол, работите не можат да ДОБРИ кога истородни ќе се венчаваат без можност за потомство, а со тоа човекот да исчезне од Земјата, со што ќе се шлепаат хомосексуалците да имаат деца со „купување“ од хетеро или од институции?

... нештата не можат да бидат ДОБРИ, ако под мини сукња има пар јајца и еден пендрек, нештата не можат да бидат добри да се внеат невероватни големи количини на хормонски препарати за да се загрози своето здравје за да се изобличи телото според менталниот куршлус на поинаков сексуален пол, работите не можат да ДОБРИ кога истородни ќе се венчаваат без можност за потомство, а со тоа човекот да исчезне од Земјата, со што ќе се шлепаат хомосексуалците да имаат деца со „купување“ од хетеро или од институции?
Освен што овие работи некако СЕ добри во најуспешните земји. Затоа викам овие ствари веќе се докажани дека се добри, а некој што вика поинаку само цепидлачи.

Освен што овие работи некако СЕ добри во најуспешните земји. Затоа викам овие ствари веќе се докажани дека се добри, а некој што вика поинаку само цепидлачи.
...парите го вртат светот, а и ЛГБТ ги врти парите финасисрани од Х индивидуи, не дека ги ценат нешто ЛГБТ, туку прават експерименти и од хомосексуалците и од нас хетеро, нас ќе не направат посилни, ама тие со слаб ментален склоп нема да издржат!

Дечко, со тој индекс отече, самиот индекс е контрадикторен со твоите сфаќања затоа што не сите држави ги признаваат сите права на хомосите и нивните другарчиња. Јапонија ја земав сосема случајно како пример.

Потоа после 2 реплики тонеш како Бизмарк. Сета таа грандиозност која мислиш дека ја претставуваш со знаењата (С-16 и Equality act), индекси, права, закони ти тоне затоа што немаш елементарна логика, ниту доследност на ставовите. Читај сѐ што ќе ти дојде при рака.

Доста беше. ;)

Дечко, со тој индекс отече, самиот индекс е контрадикторен со твоите сфаќања затоа што не сите држави ги признаваат сите права на хомосите и нивните другарчиња. Јапонија ја земав сосема случајно како пример.
Не ми е контрадикторен. Ти реков фокусирај се на најдобрите 5 земји.

Потоа после 2 реплики тонеш како Бизмарк. Сета таа грандиозност која мислиш дека ја претставуваш со знаењата (С-16 и Equality act), индекси, права, закони ти тоне затоа што немаш елементарна логика, ниту доследност на ставовите. Читај сѐ што ќе ти дојде при рака.

Доста беше. ;)
Mislis nego mu e gajle sto ti pisis ili za elementarna logika, doslednost ili bilo sto. . Toj e tuka za da si istera agenda ako ne e peder ili za da si se utesi kako bozem e kako site normalni ako e peder. Nema tuka nekoja visa matematika.

Прегледај го приврзокот 301148
...јас ќе имам сексуални бр 2 органи, а ти ќе имаш сексуални полови органи и бр1 и бр2 ти ќе бидеш тогаш посупериорен од мене и ќе можеш да фигурираш на две места и како женско и како машко и на конкурс за вработување, а богами и други потреби како двојна улога, камелеон тактика час мушко, час женско, онака по потреба според менталниот склоп во моментот!
поодамна нема во конкурсите за вработување машко или женско... има жени шофери во ЈСП, полицајки, офицерки.... нема што нема

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom