Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
:pos:

По протест на граѓани Муслимани, една Лондонска библиотека се извини за (платениот од даночни обврзници) перформанс Rainbow dildo butt monkey. Настанот имал цел да го промовира читањето книги кај децата.

GayLonTwit71221-Xm2oyC.jpeg

Ова или е невидено тролање или е miscommunication од епски размери.

Сите хомосексулаци биле педофили затоа не треба да имаат права? Тоа е поентата?

Кој рекол така, кои права ги немаат хомосексуалците?
Право на брак, право на законска заштита од дискриминација, навреди, посвојување деца, наследство на пензија, социјална и здравствена заштита од брачен другар, постапка пред суд за наследство, делење на имот пред судија, старателство на дете, Во некои земји и разлика во даночни стапки и многу други.

Право на брак, право на законска заштита од дискриминација, навреди, посвојување деца, наследство на пензија, социјална и здравствена заштита од брачен другар, постапка пред суд за наследство, делење на имот пред судија, старателство на дете, Во некои земји и разлика во даночни стапки и многу други.
Каква дискриминација какви навреди? За мене има ли таков закон за дискриминација и навреди, мене ако ме опцуе некој на улица ме навредува или ме дискриминира јас кај да се жалам? Зашто хомосите да имаат такви специјални права а јас да немам?
За да нема дискриминација нели треба законот да биде еднаков за сите?
Хомосексуалците имаат право за брак наследство, делење на имот, старателство на дете потполно исто како што имам јас и секој друг жив човек.

Zosto seto ova? Samo zatoa sto nemaat normalna seksualna orientacija? Ne da recite, cekaj na tie ljuge ocigledno nekoja zicka vo glavata im e pogresno povrzana. Daj da im se pomozi so na primer dodavanje na nekoi lekarstva na pozitivna lista, da gi oslobodime od plakjanje za pregled kaj psihijatar ili drugo strucno lice ili ustanova, vie ne pa ne. Deca sakame da posvojuvame, ova sakame, ona sakame. Ako se normalni kako i site drugi togas si ima zakoni i propisi koi vazat za site drugi, nema potreba od dodavki, pridavki i izmeni. Ako ne se, togas besplatna strucna pomos i medikamenti.

Ne sum protiv homosekulni vrski bidejki smetam deka sekoj ima pravo da bide toa sto e, megjutoa sum mnogu protiv posvojuvanje na deca od homoseksualni partneri. Kolku sto znam gay populacijata e skroz promiskuitetna i tie deca bi mozele da bidat zloupotrebeni od nivnite "roditeli". Plus ne e prirodno edno dete da izrasne so dvajca tatkovci ili dve majki. Isto taka sum protiv da mi se lapaat po ulici i drzat za race (kako sto vidov pred nekolku dena dvajca pederani kako se drzat za raka na sred plostad vo Skopje).

Kolku sto znam gay populacijata e skroz promiskuitetna i tie deca bi mozele da bidat zloupotrebeni od nivnite "roditeli".
Знаеш погрешно. Има држави што дозволуваат посвојување. Ништо вакво не се случува.

Isto taka sum protiv da mi se lapaat po ulici i drzat za race (kako sto vidov pred nekolku dena dvajca pederani kako se drzat za raka na sred plostad vo Skopje).
И? Да не ти треба терапевт сега за оваа незамисливо трауматична случка?
Автоматски споено мислење:

Zosto seto ova? Samo zatoa sto nemaat normalna seksualna orientacija? Ne da recite, cekaj na tie ljuge ocigledno nekoja zicka vo glavata im e pogresno povrzana. Daj da im se pomozi so na primer dodavanje na nekoi lekarstva na pozitivna lista, da gi oslobodime od plakjanje za pregled kaj psihijatar ili drugo strucno lice ili ustanova, vie ne pa ne. Deca sakame da posvojuvame, ova sakame, ona sakame. Ako se normalni kako i site drugi togas si ima zakoni i propisi koi vazat za site drugi, nema potreba od dodavki, pridavki i izmeni. Ako ne se, togas besplatna strucna pomos i medikamenti.
Лекарите и псијихатрите се согласуваат дека се е во ред со нив. Ако толку веруваш во медицинска и психолошка помош, тогаш треба да ги почитуваш нивните одлуки.

Ne sum protiv homosekulni vrski bidejki smetam deka sekoj ima pravo da bide toa sto e, megjutoa sum mnogu protiv posvojuvanje na deca od homoseksualni partneri. Kolku sto znam gay populacijata e skroz promiskuitetna i tie deca bi mozele da bidat zloupotrebeni od nivnite "roditeli". Plus ne e prirodno edno dete da izrasne so dvajca tatkovci ili dve majki. Isto taka sum protiv da mi se lapaat po ulici i drzat za race (kako sto vidov pred nekolku dena dvajca pederani kako se drzat za raka na sred plostad vo Skopje).
Here we go again.
Таман да го тагнам Шекспир, тој веќе пишал.

Знаеш погрешно. Има држави што дозволуваат посвојување. Ништо вакво не се случува.

И? Да не ти треба терапевт сега за оваа незамисливо трауматична случка?

Лекарите и псијихатрите се согласуваат дека се е во ред со нив. Ако толку веруваш во медицинска и психолошка помош, тогаш треба да ги почитуваш нивните одлуки.
Site znaeme kakov zivot vodat gej lugjeto, ke gi vidime posledicite od tie posvojuvanja so tekot na vremeto.

Каква дискриминација какви навреди? За мене има ли таков закон за дискриминација и навреди, мене ако ме опцуе некој на улица ме навредува или ме дискриминира јас кај да се жалам? Зашто хомосите да имаат такви специјални права а јас да немам?
За да нема дискриминација нели треба законот да биде еднаков за сите?
Хомосексуалците имаат право за брак наследство, делење на имот, старателство на дете потполно исто како што имам јас и секој друг жив човек.
Немаат никакви права во семејно и брачно право. Можеш дури и да отпуштиш некого ако не ти се свиѓа дека е хомо...нема право да тужи на таа основа. А за навреди може да видиме само на темава како пример.

А ти да се лечиш дека си ксенофоб и хејтер?

А ти да се лечиш дека си ксенофоб и хејтер?
Samo sum realen. Pretpostavuvam toa ti preci posto cel zivot ziveete vo zabludi deka se e vo red so vas pa vistinata nekako vi bodi oci. Zal mi e no zivotot e surov, ne sum tuka da ve lazam i da ve tesam kolku ste normalni koga ne ste. Si gi imate nevladinite za toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom